Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid vrea să scape de un atacant! Pe cine aduce Ancelotti dacă jucătorul va accepta să plece

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 02/08/2022 la 14:30 GMT+3

După Luka Jovic, Takefusa Kubo și Borja Majoral, Real Madrid vrea să scape și de Mariano. Atacantul din Republica Dominicană nu mai are viitor pe Santiago Bernabeu, iar Celta este favorită să îl transfere. Ca înlocuitor, Real Madrid îl are în fruntea liste pe Raul de Tomas. Atacantul lui Espanyol se antrenează separat în această perioadă, după conflictele cu conducerea clubului.

Real Madrid's Brazilian forward Vinicius Junior (R) celebrates with Real Madrid's Dominican forward Mariano Diaz after scoring his team's first goal during the Spanish League football match between Elche CF and Real Madrid CF at the Martinez Valero stadiu

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Răzvan Rădulescu
Campioana Europei vrea să scape de mai mulți jucători în această perioadă, iar după plecările lui Jovic (Fiorentina) și Kubo (Real Sociedad), Borja Majoral a fost următorul de pe listă. Transferul atacantului a fost oficializat de Getafe, iar Real va încasa 10 milioane de euro.
"Galacticii" au acum în plan să cedeze alți doi jucători. Carlo Ancelotti îi preferă pe Dani Ceballos și Marco Asensio, astfel că Mariano și Alvaro Odriozola nu fac parte din planurile tehnicianului italian pentru sezonul ce bate la ușă.

Celta, interesată de Mariano

Celta Vigo este interesată de Mariano Diaz, însă rămâne de văzut dacă transferul se va oficializa. Salariul mare pe care Mariano îl câștigă la Real (3,5 milioane de euro pe sezon) reprezintă un obstacol. Celta a fost interesată și de Borja Majoral, însă atacantul a ajuns în cele din urmă la Getafe.
Astfel toată atenția clubului galician se îndreaptă spre Mariano Diaz, care mai are contract cu Real până în iunie 2023. 73 de partide a strâns Mariano pentru Real Madrid și a reușit să înscrie de 12 ori.
Citește și:

Raul de Tomas, ținta lui Real Madrid

Un eventual transfer al lui Mariano o obligă pe Real Madrid să aducă un nou atacant care să-l ajute și de ce nu, să-l înlocuiască pe Karim Benzema. Potrivit Mundo Deportivo, Raul de Tomas este numele preferat de Carlo Ancelotti. Fost component al echipei de juniori a lui Real Madrid, Raul de Tomas se antrenează separat la Espanyol din cauza neînțelegerilor cu conducerea.
Este cert faptul că plecarea lui Mariano de la Real Madrid este o condiție necesară pentru ca madrilenii să-l aducă pe Raul de Tomas. Prioritatea "galacticilor" este de a scăpa de atacantul din Republica Dominicană.
Pentru Real Madrid urmează duelul din Supercupa Europei. Partida va avea loc pe 10 august, iar madrilenii vor înfrunta Eintracht Frankfurt. Debutul în acest sezon de La Liga îi găsește pe cei de la Real Madrid în deplasare împotriva celor de la Almeria.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo