Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Robert Lewandowski, primul interviu după transferul la Barcelona! Ce a spus despre visul de a juca la Real Madrid

Bianca Dumitru

Publicat 08/08/2022 la 18:44 GMT+3

Robert Lewandowski, care a reușit duminică seară primul său gol pentru Barcelona, a oferit un interviu în presa din Spania în care a vorbit despre despărțirea de Bayern și despre transferul în La Liga.

Erster Treffer im zweiten Spiel: Robert Lewandowski

Credit imagine: SID

Robert Lewandowski a reușit, duminică seară, primul său gol în tricoul Barcelonei, contribuind la victoria cu 6-0 a echipei sale în fața celor de la UNAM Pumas, într-un meci pentru trofeul Gamper.
Astăzi, în presa din Spania a apărut un interviu acordat de polonez după transferul pe Camp Nou. Fotbalistul a comentat, printre altele, modul în care a încercat să-i determine pe cei de la Bayern Munchen să-l lase să plece.
Polonezul a punctat că nu va uita tot ce a trăit în anii petrecuți alături de campioana Germaniei și a ținut să le ceară scuze fanilor pentru unele reacții avute în această vară.
"Ceea ce am trăit împreună ca o echipă, timp de opt ani, nimeni nu poate șterge. Când mă gândesc la cele cinci goluri împotriva lui Wolfsburg, la cele 41 de goluri din Bundesliga sau la trofeele câștigate cu Hansi Flick, acelea au fost momente minunate.
Știu că modul în care am cerut să plec i-a rănit pe mulți fani. Pot să înțeleg și acum îmi cer scuze pentru asta. La acea vreme a fost important și necesar pentru mine să spun clar că sunt pregătit pentru o schimbare. La sfârșitul zilei, cu toții suntem oameni, nu?
După 12 ani în Germania, mi-a fost clar că am terminat ce avem de făcut aici. Am vrut să clarific acest lucru, pentru că, desigur, nu a fost ușor pentru Bayern să accepte un astfel de transfer. A fost o situație dificilă pentru toți cei implicați și trebuia să găsim cea mai bună soluție", a declarat Robert Lewandowski, citat de As.com.
Citește și:

Lewandowski, despre visul de a juca la Real Madrid

Atacantul de 33 de ani a vorbit și despre declarațiile făcute în trecut potrivit cărora visul său cel mai mare era acela de a juca la Real Madrid. Lewandowski a spus că de fapt cel mai mult și-a dorit să evolueze în La Liga, dorință care îi va fi acum îndeplinită în tricoul Barcelonei.
Fostul golgheter al lui Bayern a dezvăluit că clubul blaugrana a fost singura variantă pe care a luat-o în considerare în această vară, deși a fost dorit și de alte echipe.
"Gândurile și dorințele unei persoane se pot schimba în timp. În trecut au fost discuții cu Real Madrid, dar nu a ieșit nimic. Întotdeauna mi-am dorit să joc în LaLiga, asta mi-a fost clar.
Când Barcelona a bătut la ușă acum, a devenit singura opțiune pentru mine. Au fost și alte oferte, dar nu m-au interesat", a adăugat fotbalistul polonez.
Debutul lui Robert Lewandowski în campionatul Spaniei ar putea avea loc în weekend, Barcelona urmând a începe sezonul 2022/23 din La Liga pe 13 august, de la ora 22:00, pe teren propriu, în compania celor de la Rayo Vallecano.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo