Robert Lewandowski a debutat duminică dimineață ca jucător al Barcelonei, fiind titular în echipa lui Xavi pentru amicalul de lux contra celor de la Real Madrid.
Polonezul s-a aflat pe teren în prima repriză și a fost aproape să marcheze primul său gol ca jucător al clubului blaugrana. După meci, fotbalistul s-a declarat încântat de faptul că se află la Barcelona, dezvăluind că se simte deja integrat în lotul lui Xavi, unde a fost primit foarte bine de către toți colegii.
În plus, Lewandowski a vorbit și despre duelul cu Real Madrid, arătându-se mulțumit de victoria obținută de echipa sa:
Liga
Barcelona, doar o remiză în prima etapă de La Liga! Catalanii, fără gol cu Rayo Vallecano de 3 ani
ACUM 19 ORE
"Deși a fost un amical, El Clasico este El Clasico și este întotdeauna diferit și special și suntem foarte fericiți de calitatea și intensitatea de care am dat dovadă. Ne gândim mereu să câștigăm. Acum avem ocazia să privim înainte și să ne gândim că acesta poate fi un sezon grozav.
Așteptăm cu nerăbdare următorul meci, următorul antrenament, pentru că simțim că ceva bun urmează să se întâmple. Sunt foarte fericit să fiu aici și să fac parte din această echipă. Nu simt că sunt cu echipa doar de câteva zile, senzația este că mă aflu aici de luni de zile. Mă simt foarte susținut atât de colegi, cât și de cei din staff.
Iau totul pas cu pas, mă simt foarte bine în echipă pentru că văd că și colegii mei sunt fericiți că sunt aici. Adaptarea mea va fi ușoară pentru că Barcelona este o echipă care joacă mereu în atac, dorindu-și să marcheze multe goluri", a explicat Lewandowski pentru Barça TV și Tv3.
Citește și:

XAVI, ÎNCÂNTAT DE TRANSFERURILE LUI LEWANDOWSKI ȘI RAPHINHA

La finalul partidei din Las Vegas, câștigată de Barcelona cu 1-0, Xavi a vorbit despre transferurile realizate de clubul blaugrana în această vară.
Antrenorul s-a declarat mulțumit de Robert Lewandowski, dar și de marcatorul unicului gol al partidei, Raphinha, la adresa cărora a avut doar cuvinte de laudă:
"Ați văzut deja ce poate Raphinha, că este capabil să facă diferența. Iar Robert este un star de clasă mondială. Un star de clasă mondială care vine la noi cu o modestie extraordinară, care vine să ne ajute și care se adaptează foarte repede.
Adevărul este că sunt foarte fericit cu aceste transferuri și, în același timp, ne oferă concurență pentru jucătorii de top. Poate acest lucru ne va trezi puțin", a declarat Xavi.
Pentru Barcelona urmează acum alte două partide amicale în Statele Unite. Catalanii vor juca cu Juventus (27 iulie) și cu New York Red Bulls (31 iulie), după care vor reveni pe Camp Nou, pentru partida cu UNAM din Mexic, ultima dinaintea debutului în noul sezon din La Liga.
Liga
Barcelona vrea să scape de Aubameyang! Ce sumă de bani își doresc catalanii în schimbul atacantului
ACUM O ZI
Liga
Barcelona a dat lovitura! A obținut banii necesari pentru înregistrarea transferurilor verii
12/08/2022 LA 12:18