Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ronald Koeman o critică pe Barcelona: "Trăiește în trecut!". Ce spune despre transferul lui Robert Lewandowski

Alex Masgras

Publicat 28/06/2022 la 12:03 GMT+3

Ronald Koeman, fostul antrenor al Barcelonei, a vorbit despre Robert Lewandowski, dar și despre faptul că echipa catalană nu trăiește în prezent, apărând stilul de joc pe care a încercat să îl implementeze cât timp s-a aflat pe banca tehnică a echipei.

Ronald Koeman

Credit imagine: Getty Images

Ronald Koeman crede că Barcelona trăiește în trecut. Antrenorul olandez a vorbit despre fosta sa echipă și despre stilul de joc pe care îl încearcă Xavi. Koeman a fost demis în octombrie 2021, după ce Barcelona intrase într-o perioadă dificilă, cu multe rezultate sub pretențiile unui club de asemenea anvergură.
Într-un interviu pentru Esport3, citat de GOAL, Koeman a criticat faptul că Barcelona nu a trecut peste stilul tiki-taka:
"Sunt în favoarea ideii de a domina jocul. Dacă joci cu trei fundași centrali și cinci fundași, nu poți spune că este un sistem defensiv. Cu acest sistem, timp de trei sau patru luni am jucat cele mai bune meciuri din ultimii ani. Cel mai bun exemplu este finala cu Bilbao.
Barca trăiește în trecut, cu 4-3-3, cu tiki-taka. Fotbalul s-a schimbat. Acum este mai rapid, mult mai fizic. Nu poți trăi în trecut", a spus Koeman.
Citește și:

Ronald Koeman este reticent în privința lui Robert Lewandowski

Robert Lewandowski a anunțat că vrea să plece de la Bayern Munchen, după mai multe neînțelegeri cu cei din conducerea clubului bavarez. Cea mai probabilă destinație a atacantului polonez este Camp Nou, dar mutarea nu s-a realizat încă. Bayern nu vrea să îi dea drumul lui Lewandowski, iar Barcelona caută soluții pentru a realiza transferul.
Ronald Koeman are semne de întrebare în ceea ce privește posibilul transfer al lui Lewandowski la Barcelona. Fostul antrenor al catalanilor este un fan al acestuia, dar nu crede că este o idee foarte bună de a plăti o sumă mare de bani pentru un jucător care urmează să împlinească 34 de ani în luna august:
"Lewandowski este un jucător grozav, un marcator pur-sânge, dar are o anumită vârstă. Am dubii în ceea ce privește plata a 50 sau 60 de milioane pentru un astfel de jucător, pe lângă salariul lui. Poate mai are doi ani în el. Eu mi-aș pune multe semne de întrebare dacă ar trebui să îl aduc sau nu", a mai spus Koeman.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo