Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rudiger, "killer" și la antrenamente! Germanul, aproape să accidenteze un star de la Real Madrid

Nicu Savin

Actualizat 23/07/2022 la 18:35 GMT+3

Antonio Rudiger este recunoscut pentru determinarea de care dă dovadă în meciuri, dar germanul a demonstrat că nu face risipă de energie nici la antrenamente. La una dintre ședințelele de pregătire a lui Real Madrid, fundașul a făcut exces de zel și a fost aproape să-l accidenteze pe Eden Hazard.

Real Madrid

Credit imagine: Eurosport

Antonio Rudiger a semnat în această vară cu Real Madrid din postura de jucător liber de contract și germanul este hotărât să dea totul pentru a-și câștiga un loc de titular. Fundașul este recunoscut pentru intrările sale dure, având pe listă mai multe "victime" în trecut, iar acesta nu se dezminte nici măcar la antrenamente.
Real Madrid se pregătește pentru amicalul de lux cu Barcelona, iar la una dintre ședințele de pregătire Rudiger a fost aproape să-l accidenteze grav pe Eden Hazard. Germanul a intrat prin alunecare la unul dintre exerciții și l-a atins pe belgian pe gleznă, dar acesta și-a tras piciorul la timp și a evitat un incident neplăcut. Faptul că intrarea a fost una dură s-a văzut și din reacția celorlalți jucători, care și-au pus mâinile în cap.
Citește și:

EDEN HAZARD LE PROMITE FANILOR CĂ VA FI LA CEL MAI ÎNALT NIVEL ÎN SEZONUL URMĂTOR

Din fericire, Hazard nu a suferit o rană severă. Ar fi fost culmea ghinionului pentru starul Realului ca după atâtea accidentări suferite în ultimii ani să fie scos din circuit de o intrare imprudentă a unui coechipier.
Eden Hazard nu a reușit să le ofere fanilor lui Real Madrid clipele de bucurie la care toată lumea spera, atunci când s-a transferat pe Bernabeu, în 2019. Totuși, belgianul nu și-a pierdut speranța și spune că vrea să revină la cea mai bună formă a sa.
Există două puncte de cotitură în revenirea pe care Hazard o caută. Primul, îndepărtarea bandajelor de la gleznă. În acest moment nu mai are dureri și se simte eliberat din punct de vedere mental, fără temeri. Al doilea, sărbătoarea pe care a avut-o alături de colegi în LaLiga și Liga Campionilor. El spune că a fost fericit pe jumătate, pentru că era conștient că nu a contribuit pe teren (ci doar în vestiar) la aceste titluri. Belgianul o explică perfect într-un interviu acordat la Los Angeles.
"În mintea mea mi-am spus: OK, pot să joc, nu simt nicio durere. Mergem înainte. M-am bucurat de vacanță și m-am întors pregătit pentru pre-sezon", explică belgianul, care a revenit mai hotărât ca niciodată și povestește ce a simțit atunci când și-a văzut coechipierii sărbătorind titlul în LaLiga și Liga Campionilor. "Când am câștigat toate aceste titluri am fost fericit pentru colegii mei, pentru club și pentru fani. Dar a existat un lucru mai puțin bun în interiorul meu. Eram fericit pentru grup, dar în sinea mea mi-am spus: "Hai să demonstrez că pot să joc!" și că echipa poate câștiga și cu mine. Voi da totul pentru a reuși aici".
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo