Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simeone, "înțepături" pentru Real Madrid! Ce a spus Ancelotti după derby-ul cu Atletico

Bianca Dumitru

Publicat 19/09/2022 la 09:54 GMT+3

Real Madrid a câștigat duminică seara derby-ul cu Atletico, impunându-se în deplasare cu scorul de 2-1. După meci, antrenorii celor două echipe, Diego Simeone și Carlo Ancelotti, au vorbit despre cele mai importante momente ale duelului de pe Civitas Metropolitano.

Ancelotti y el Cholo Simeone

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid s-a impus duminică seară, pe terenul rivalilor de la Atletico, cu scorul de 2-1, într-un meci din a șasea etapă a La Liga. Rodrygo și Valverde au marcat pentru "galactici" în prima repriză, iar Hermoso a stabilit scorul final în ultimele minute de joc.
La finalul partidei de pe Civitas Metropolitano, antrenorii celor două formații au analizat prestațiile echipelor lor. Diego Simeone nu s-a putut abține să nu facă unele remarci la adresa celor de la Real.
Tehnicianul a spus că echipa blanco a jucat așa cum o făcea Atletico în urmă cu câțiva ani, atunci când era criticată pentru stilul prea defensiv practicat.
"Simt că nu am pierdut partida, în ciuda rezultatului. Puterea noastră este frumoasă de privit, o echipă care se apără compact, jos, și contraatacă. Îmi aduce aminte de echipa noastră pe când Diego Costa era aici și lumea ne critica pentru că eram prea defensivi. Jucătorii au dat totul în acest derby.
Real a produs un joc perpendicular pe poartă foarte bun, au fost rapizi în tranziție, din defensivă în atac, foarte buni defensiv. Au jucat bine și au profitat de șansele pe care le-au avut, o treabă foarte bună din partea antrenorului lui Real Madrid", a spus Diego Simeone, citat de Marca.
Citește și:

Ancelotti, cu picioarele pe pământ după 6 victorii consecutive în La Liga

La rândul său, Carlo Ancelotti a comentat motivele pentru care jucătorii săi au câștigat duelul cu Atletico, cu care a spus că este convins că se vor lupta la titlu.
"Sunt foarte fericit după câștigarea derby-ului, foarte fericit, evident. Am avut un dublu avantaj la 0-2 și am știut să ne apărăm bine. Ideea a fost să jucăm bine mingea înapoi și să jucăm vertical cu mingi între linii.
Așa au venit cele două goluri și am acceptat că la 0-2 a venit timpul să ne apărăm, că a fost de ajuns. Așa cred. Am fi putut împinge jocul puțin mai sus.
Pentru mine, cei de la Atletico sunt o echipă foarte bună. Au început greu sezonul, dar vor fi în luptă până la final. Nu s-a decis încă nimic, totul se poate schimba rapid. Sezonul va fi foarte special cu Cupa Mondială și a fost important pentru noi să începem așa", a spus Carlo Ancelotti.
În acest moment, Real Madrid este lider în clasamentul din La Liga, cu 18 puncte, în timp ce Atletico ocupă a șaptea poziție, cu 10 puncte. În următoarea etapă a campionatului Spaniei, "galacticii" vor juca pe teren propriu contra celor de la Osasuna, în timp ce echipa lui Diego Simeone se va deplasa la Sevilla.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo