Viitorul lui Cristiano Ronaldo este în continuare incert. Ajuns la 37 de ani, portughezul nu are niciun gând de retragere, dar nu își dorește să mai continue pe Old Trafford, după sezonul foarte slab al celor de la Manchester United. Chiar dacă mai are un an de contract cu "diavolii roșii", Ronaldo își caută echipă. După ce Bayern Munchen a anunțat că nu este interesată de serviciile sale, Ronaldo vrea să joace pe Wanda Metropolitano.
Sport.es a anunțat că portughezul vrea să joace cu orice preț la o echipă din UEFA Champions League pentru a nu fi depășit de Lionel Messi în topul golgheterilor din această competiție. În plus, Georgina Rodríguez, soția atacantului, își dorește să revină la traiul din Madrid. Cum Real a transmis în mod clar că Ronaldo nu poate reveni pe Bernabeu, acum portughezul se gândește tot mai mult la Atletico Madrid.
CITEȘTE ȘI:
Liga
"După Messi și Ronaldo, eram eu! Toți granzii mă voiau!" Dezvăluirea unui jucător liber de contract
IERI LA 20:14

Sport.es: de ce vrea Cristiano Ronaldo să joace cu orice preț pentru Atletico Madrid

Sport.es a mai transmis că transferul lui Cristiano Ronaldo la Atletico nu este o utopie și prinde contur. Există mai multe motive la mijloc, se pare, dar mai ales acela că Ronaldo nu vrea ca Leo Messi să-l prindă în ierarhia golgheterilor din UEFA Champions League, la care se adaugă faptul că soția sa, Georgina, vrea să se întoarcă în Spania și mai ales la Madrid.
Simeone a dat undă verde pentru semnătura sa, deși din punct de vedere economic este o operațiune foarte complexă, în primul rând pentru că Manchester United nu este dispusă să-l lase să plece, în ciuda faptului că portughezul și-a exprimat dorința de a părăsi Old Trafford. Antrenorul argentinian crede că Ronaldo ar putea avea același impact pe care l-a avut Luis Suárez în primul său sezon pe Wanda Metropolitano.
În orice caz, Atletico nu are o capacitate prea mare de achiziții în acest moment, având în vedere că are nevoie de 40 de milioane de euro din vânzări și poate chiar mai mult dacă ar vrea să semneze cu atacantul portughez. Cristiano este pregătit să accepte până la urmă orice ofertă de la o echipă cotată cu șanse la câștigarea UEFA Champions League, unde speră să-și extindă recordurile privind golurile pentru a nu fi depășit de Messi.
Premier League
Ronaldo a început pe bancă primul meci din noul sezon de Premier League! Explicația lui Erik ten Hag
07/08/2022 LA 13:16
Premier League
Rooney crede că United trebuie să-l vândă pe Ronaldo! Argumentele fostului atacant al "diavolilor"
07/08/2022 LA 10:32