Viitorul lui Cristiano Ronaldo este în continuare incert. Fotbalistul nu-și dorește să continue la Manchester United, dar nici nu și-a găsit o nouă echipă, fiind refuzat de mai multe cluburi de top.
O variantă pe care o mai are lusitanul este Atletico Madrid, care inițial a spus că nu și-l permite, dar care ar încerca să găsească o soluție pentru a-i face loc în echipa lui Diego Simeone.
Faptul că madrilenii s-ar gândi să renunțe la Antoine Griezmann pentru a-l putea transfera pe Cristiano i-a înfuriat pe suporterii echipei de pe Wanda Metropolitano. Aceștia au împânzit rețelele de socializare cu mesaje prin care și-au exprimat dezacordul față de o astfel de mutare.
Liga
"După Messi și Ronaldo, eram eu! Toți granzii mă voiau!" Dezvăluirea unui jucător liber de contract
IERI LA 20:14
Folosind hashtag-ul #ContraCR7, fanii lui Atletico Madrid, care nu au uitat înfrângerile dure pe care favoriții lor le-au suferit din cauza lusitanului, au transmis că se gândesc să își anuleze abonamentele și să nu mai meargă să susțină echipa în noul sezon, dacă Ronaldo va ajunge în lotul lui Simeone.
"Dacă acesta (n.r. Ronaldo) vine la echipa mea, îmi voi anula cele două abonamente... Nu suntem un azil pentru a colecta rebuturi", a fost una dintre cele mai dure reacții de pe Twitter.
Alții au scris că nu ar trebui ca imaginea clubului sau alăturarea cu brand-ul Cristiano Ronaldo să fie mai presus de interesele sociale și sportive ale lui Atletico Madrid și că valorile echipei sunt mai importante decât obiectivele personale ale portughezului.
Cunoscutul jurnalist spaniol Juan Luis Cano s-a arătat și el împotriva transferului lui Ronaldo pe Wanda Metropolitano, anunțând că își va scoate la vânzare abonamentul, renunțând la a mai sprijin echipa:
"Am spus-o deja, dacă cine e interesat să-mi cumpere abonamentul, să mă contacteze. Demnitatea e peste interesele personale dezgustătoare, peste egouri și conturi bancare. Dacă această mutare se confirmă, pot să spun doar că am fost fericit să fiu suporterul lui Atletico", a notat acesta pe contul său de Twitter.
Citește și:

Cristiano Ronaldo, așteptat de fani la Chelsea

Dacă fanii lui Atletico Madrid nici nu vor să audă de transferul lui Ronaldo, suporterii lui Chelsea au cerut ca lusitanul să fie adus în lotul lui Thomas Tuchel, după înfrângerea usturătoare suferită în amicalul cu Arsenal, scor 4-0.
Susținătorii londonezilor au scris pe rețelele de socializare că este limpede că echipa are nevoie de întăriri, unii cerând disperați amânarea startului Premier League, alții spunând că le este dor de perioada în care Roman Abramovich se afla la cârma echipei.
Unii dintre suporteri au notat importanța transferului unui jucător de calibrul lui Cristiano, evidențiind că acesta ar putea să ajute enorm echipa în plan ofensiv.
"Sezonul începe în două săptămâni și părem fără soluții în atac. Fie că-l placem sau nu, Ronaldo va garanta goluri, încă mai e timp să-l aducem înainte de primul meci al sezonului", a scris un fan al lui Chelsea, în timp ce un altul a postat o imagine editată cu fotbalistul portughez și Todd Boehly, la semnarea contractului.
Premier League
Plecările de la Chelsea continuă! Cine este fotbalistul care vrea să scape de echipa lui Tuchel
07/08/2022 LA 16:28
Premier League
Timo Werner, aproape de plecarea de la Chelsea! Unde este dorit fotbalistul
07/08/2022 LA 14:50