Real Madrid este clubul la care foarte mulți fotbaliști își doresc să ajungă să joace. De aceea, în fiecare perioadă de mercato, cel puțin câte un jucător le este oferit oficialilor echipei de pe Santiago Bernabeu.
Potrivit jurnaliștilor din Spania, în această vară, "galacticii" au fost contactați cu propunerea de a-l transfera pe Leroy Sane, atacantul lui Bayern Munchen.
Germanul de 26 de ani mai are contract cu bavarezii până în 2025, dar cei de la Marca au anunțat că reprezentanții săi l-au oferit pe Bernabeu. Discuțiile privind posibilul transfer al lui Sane au avut loc în timpul negocierilor pentru mutarea lui Luka Jovic la Fiorentina, cei doi fotbaliști fiind reprezentați de aceeași agenție.
Liga
Un fost atacant al Realului aruncă săgeți spre Ancelotti! "Aveam nevoie de un astfel de antrenor"
28/07/2022 LA 10:53
În ciuda ofertei, Leroy Sane este departe de a ajunge la Real Madrid. Șefii campioanei din La Liga se concentrează în această perioadă mai degrabă pe despărțirea de unii fotbaliști, pe "lista neagră" a madrilenilor aflându-se 8 jucători.
Citește și:

REAL MADRID JOACĂ ÎN DEPLASARE, ÎN PRIMA ETAPĂ DIN LA LIGA

Campionatul Spaniei va începe în weekend-ul 12-14 august și se va termina pe 4 iunie 2023. Marile cluburi ale Spaniei au avut parte de șansă la tragerea la sorți și vor avea debuturi ușoare de sezon.
În prima etapă, Real Madrid va juca în deplasare cu nou-promovata Almeria, Barcelona va primi vizita celor de la Rayo Vallecano, iar Atletico Madrid va juca cu Getafe, în deplasare.
Un lucru interesant este că Real Madrid va juca primul meci acasă abia în etapa a 4-a. Asta pentru că șefii clubului au cerut acest lucru, pentru ca lucrările de renovare la stadionul Santiago Bernabeu să fie terminate. Betis va fi prima echipă care va juca în deplasare cu Real Madrid, pe 4 septembrie.
Primul El Clasico al sezonului va avea loc pe Bernabeu, în etapa a 9-a, programată în week-end-ul 14-16 octombrie. Returul de pe Camp Nou va fi în etapa a 26-a, programată între 17 și 19 martie 2023.
Primul mare derby al sezonului în La Liga va fi cel al Madridului. Real și Atletico se vor întâlni prima dată în runda a 6-a (16-18 septembrie), pe Wanda Metropolitano, iar returul de pe Bernabeu va fi în etapa a 23-a (24-26 februarie).
Barcelona și Atletico Madrid vor juca ambele meciuri directe din nou sezon în 2023: turul în 6-8 ianuarie (la Madrid) și returul în 21-23 aprilie.
Serie A
Jovic a marcat într-o repriză la Fiorentina mai multe goluri decât a dat pentru Real Madrid în 3 ani
12/07/2022 LA 20:49
Fotbal
Real îl "exilează" pe Luka Jovic! Unde poate ajunge sârbul care nu a impresionat la Madrid
17/06/2022 LA 17:29