În această vară, Cristiano Ronaldo a fost protagonistul unor zvonuri despre un posibil transfer la Atletico Madrid, lusitanul nemaidorindu-și să joace la Manchester United, pentru că echipa nu va evolua în noul sezon de Champions League.
Deși părea greu de crezut că portughezul va semna cu o rivală a echipei pentru care a scris istorie, fanii au ținut să-și exprime foarte clar dezacordul față de o astfel de mutare, protestând pe rețelele de socializare, dar și la primul amical disputat de Atletico în această vară.
Astăzi, președintele madrilenilor a pus punct discuțiilor despre Ronaldo. La prezentarea celui mai nou jucător ajuns la Atletico, Nahuel Molina, Enrique Cerezo a declarat că lotul lui Diego Simeone este complet, nemaiavând nevoie de niciun transfer în această vară.
Premier League
Nume uriașe în cea mai bună echipă din Premier League din toate timpurile! Cum arată 11-le ideal
IERI LA 13:41
"Odată cu transferul lui Molina, managementul nostru sportiv a reușit să potrivească ultima piesă în ansamblul echipei. A fost o căutare lungă, dar acum le putem spune prietenilor noștri că aceasta este ultima piesă care lipsea formației noastre", a declarat Cerezo, citat de As.com.
Citește și:

TRANSFERUL LUI RONALDO LA ATLETICO, IMPOSIBIL

În legătură cu transferul lui Cristiano la Atletico, presa din Anglia a anunțat la un moment dat că Ronaldo are șanse tot mai mari să ajungă la Madrid, clubul fiind dispus să renunțe la Antoine Griezmann pentru a-i face loc în echipa lui Diego Simeone.
Ulterior, Enrique Cerezo, președintele lui Atletico Madrid, a făcut lumină în acest caz. Oficialul a declarat că o mutare a lui Cristiano Ronaldo la echipa din capitala Spaniei nu se poate realiza: "Nu știu cine a inventat povestea cu Ronaldo, dar este practic imposibil pentru el să vină la Atletico de Madrid", a spus Cerezo pentru El Partidazo.
Presa din Spania consideră că CR7 a aplicat aceeași strategie folosită anul trecut, când s-a folosit de interesul lui City (deși Guardiola nu l-a vrut niciodată cu adevărat) pentru a obține transferul la Real Madrid.
Acum, Atletico Madrid e "victima", în speranța că Real nu își va lăsa simbolul să semneze cu rivala din capitala Spaniei. Doar că Florentino Perez a înțeles foarte bine tactica lui Jorge Mendes, agentul lui CR7, și nu are în plan să îi mai ofere vreo șansă pe Bernabeu.

Top 10 cele mai scumpe transferuri din istoria fotbalului

Premier League
L'Equipe a dat explicații după excluderea lui Messi din nominalizările pentru Balonul de Aur
IERI LA 07:20
Premier League
Cum a gestionat Ten Hag eșecul suferit de United în Premier League. Care e situația lui Ronaldo
12/08/2022 LA 14:27