Articol scris de Răzvan Rădulescu
Fostul atacant al lui Bayern München este un jucător constant, care s-a menținut mereu între cei mai prolifici atacanți din fotbal. În sezonul trecut, Lewandowski a reușit să marcheze 50 de goluri în 46 de partide pentru campioana Germaniei, iar cifrele sale sunt fantastice. Faptul că golgheterul polonez a performat la un nivel atât de ridicat în ultimii 10-11 ani are mai multe explicații.

Lewandowski și dieta inversată

Liga
Lewandowski, primul interviu după transferul la Barcelona! Ce a spus despre visul de a juca la Real
08/08/2022 LA 15:44
Pentru a-și îmbunătăți performanța și a rămâne în formă, atacantul, care va împlini luna viitoare 34 de ani, urmează o dietă inversată. Lewa a luat decizia să se ghideze după o astfel de dietă, iar rezultatele dau randament prin cifrele fotbalistului din Polonia.
În dieta inversată desertul este pe primul loc, care poate fi un brownie cu cacao. Urmează carnea sau peștele, iar totul se termină cu o supă sau o salată. De la micul dejun nu trebuie să lipsească tonul și trebuie evitate produsele ce conțin gluten și lactoză.

Anna, secretul succesului lui Lewandowski

Anna are o influență deosebită în viața lui Robert Lewandowski. Soția atacantului polonez a contribuit în mare măsură la succesul fotbalistului. Anna Lewandowska (fostă Stachurska) este absolventă a Academiei de Educație Fizică din Varșovia, iar în prezent este nutriționistă. Soția golgheterului polonez a fost campioană de karate și deține propria afacere de nutriție. Anna este prezentă și în mediul online, deținând un canal de Youtube despre fitness. Contribuția Annei și ambiția lui Lewandowski se pot vedea pe rețelele de socializare ale celor doi, iar rolul soției polonezului s-a dovedit a fi esențial în rutina zilnică a atacantului.
Citește și:

"RL9"

Cu o medie de 40 de goluri pe sezon, Lewandowski a reușit să își creeze o imagine reușită și în afara terenului de fotbal. Presa din Germania a vorbit despre averea atacantului polonez obținute prin diferitele afaceri.
Polonezul deține o marcă de îmbrăcăminte de sport (îmbracă echipa olimpică a țării sale) și este ambasador pentru diferite mărci de modă și tehnologie.
Cotat la 45 de milioane de euro de Transfermarkt, Robert Lewandowski va câștiga nouă milioane de euro anual de la Barcelona, cu trei mai puține decât încasa la Bayern. Avantajul este că el va avea un contract pe 4 ani în Spania și nu doar pe 2 cât i-a propus Bayern.
În cele opt sezoane petrecute la Bayern München, Robert Lewandowski a marcat de 344 de ori în 375 de partide și a fost de șase ori golgheter în Bundesliga.
Liga
Lewandowski a primit numărul 9 la Barcelona la ordinul lui Laporta! Cum a reacționat Memphis Depay
05/08/2022 LA 18:08
Liga
Barcelona, înștiințată de la La Liga că nu poate înregistra noile achiziții! Ce soluții au catalanii
05/08/2022 LA 16:21