Barcelona i-a transferat în această vară pe Raphinha și Lewandowski, astfel că atacul catalanilor se anunță unul de vis pentru sezonul viitor. Pe lângă cei doi nou-veniți, Xavi mai are la dispoziție mulți alți fotbaliști de mare valoare, precum Aubameyang, Ferran Torres, Ansu Fati, Ousmane Dembele sau Memphis Depay.
Astfel, antrenorul Barcelonei este privilegiat, dar în același timp pus în mare dificultate în ceea ce privește alegerea primului 11 la fiecare meci. Faptul că unii jucători vor evolua puțin sau chiar deloc va crea nemulțumiri, dar antrenorul catalanilor ține să clarifice din start lucrurile.
Citește și:
Liga
Barcelona a dat lovitura! A obținut banii necesari pentru înregistrarea transferurilor verii
ACUM 18 ORE

Xavi i-a transmis lui Depay că nu va miza pe el

Conform as.com, Xavi a purtat o discuție deschisă cu Depay și i-a transmis olandezului că nu se va baza pe el și că ar fi indicat să-și caute echipă. Cu alte cuvinte, atacantul ajuns în vara trecută pe Camp Nou are două opțiuni: fie acceptă să fie rezervă eternă în noul sezon, fie pleacă până la finalul perioadei de mercato.
Memphis a intrat în minutul 63, în locul lui Raphinha, în amicalul câștigat de Barcelona în fața lui Real Madrid.
Depay a declarat în repetate rânduri că vrea să rămână a Barcelona și să lupte pentru locul său, dar e clar că este ultima variantă a lui Xavi în zona ofensivă. Batavul vrea să fie în formă pentru Campionatul Mondial de la finalul anului și se pare că numai dacă va schimba echipa își va îndeplini acest obiectiv.
Depay mai are doar un an de contract cu Barcelona și clubul este dispus să-l vândă pentru minim 20 de milioane de €. Mai multe echipe din Premier League și-au manifestat interesul pentru serviciile sale, dar jucătorul ar refuza să revină în Anglia, acolo unde a avut o experiență nefericită la Manchester United.
Totuși, opțiunile sunt puține și numai o formație britanică ar putea satisface pretențiile financiare ale Barcelonei și ale jucătorului, astfel că nu este exclus ca Depay să accepte în cele din urmă o eventuală ofertă din Premier League.
Liga
Cum arată topul favoritelor la câștigarea titlului în La Liga, înainte de startul sezonului 2022/23
ACUM 19 ORE
Liga
Remarca incomodă făcută de Xavi la adresa lui Lewandowski! Ce a spus antrenorul Barcelonei în 2021
ACUM 20 ORE