Cu toate că pe termen scurt şi mediu Adil Aouchiche nu are şanse foarte mari să ajungă în prima formaţie a lui PSG (a bifat un singur meci la echipa mare, în campionat), acesta încearcă să obţină un salariu cât mai mare de la viitoarea echipă. Deşi probabil mult mai important pentru el în acest moment ar fi să ajungă într-un loc unde să joace constant, pentru a avea posibilitatea să se dezvolte, mijlocaşul visează la sume exorbitante.
Astfel, L'Equipe notează într-un material realizat astăzi că oficialii lui Saint Etienne, care îl voiau neapărat pe Adil, considerându-l un fotbalist de mare viitor, au avut surpriza să afle că acesta cere un salariu comparabil cu al unui star, deşi are doar 17 ani. Aouchiche i-a cerut fostei campioane a Franţei 100.000 de euro/lună şi o primă de instalare de 4 milioane de euro.
Salariul său ar ajunge la 1,2 milioane în fiecare sezon, lucru pe care puţine echipe din Ligue 1 şi-l permit. De fapt, există doar 5 formaţii din Hexagon a căror medie de salarizare depăşeşte pragul de 1 milion de euro: Lille, Marseille, Lyon, Monaco şi, evident, PSG.
Ligue 1
Ce lovitură! Conte, trecut la "și alții", PSG aduce antrenorul care să îi garanteze Liga Campionilor
08/05/2022 LA 09:31
Adil Aouchiche şi-a permis să aibă aceste pretenţii exagerate şi ca urmare a faptului că de serviciile lui se interesează şi alte cluburi, precum Bordeaux, Lille sau Rennes. Însă cu siguranţă niciuna nu e în poziţia să îi asigure asemenea condiţii financiare, mai ales că mijlocaşul nu a demonstrat încă nimic în fotbalul mare.

Cine este Adil Aouchiche

Fără îndoială un mare talent, Adil Aouchiche a ajuns la academia lui PSG în 2014.
A impresionat în naţionalele Franţei de juniori, astfel că din această stagiune, în ciuda vârstei fragede, Thomas Tuchel l-a chemat la prima echipă, alături de care s-a antrenat din ce în ce mai des.
El chiar a debutat pentru PSG în campionat, în victoria cu 2-0 în faţa lui Metz, la începutul stagiunii. Atunci, mijlocaşul a rezistat pe teren 65 de minute, înainte de a fi înlocuit de Leandro Paredes.
Stafful tehnic al campioanei Franţei i-a mai oferit două ocazii de a juca în prima echipă, dar la meciuri de Cupă. El chiar a înscris, în ianuarie, în victoria cu 6-0 asupra lui Linas-Montlhery, devenind al doilea cel mai tânăr marcator din istoria parizienilor, după Bartholomew Ogbeche.
În tricoul Franţei U17, Adil Aouchiche a avut evoluţii fantastice, reuşind 15 goluri în 25 de partide. El a reuşit anul trecut să îşi ducă naţionala până în semifinalele Campionatului Mondial. În cele din urmă, Franţa a trebuit să se mulţumească doar cu locul 3 la competiţia organizată de Brazilia.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ligue 1
PSG i-a fixat prețul lui Neymar. Cât cere pentru cel mai scump jucător din istorie
28/04/2022 LA 10:31
Ligue 1
Dintre Macron și Le Pen,francezii l-au ales pe...Mbappe. Buletine de vot tipărite cu numele vârfului
27/04/2022 LA 09:06