Kylian Mbappe pare pregătit să înceapă o nouă aventură, departe de PSG. Atacantul de 22 de ani, campion mondial în 2018, a refuzat ofertele de prelungire a contractului primite până în acest moment și ar putea să plece de la campioana Franței încă din această vară.
Conducătorii lui PSG nu vor să riște să-l piardă gratuit în 2022, motiv pentru care sunt dispuși să-l vândă în următoarea perioadă de mercato pentru a-și recupera o parte din banii cheltuiți în 2018: 160 de milioane de euro (cu tot cu bonusuri).
Pentru Mbappe, cea mai probabilă destinație este Real Madrid, așa cum s-a vehiculat intens în presa internațională în ultimele luni.
Ligue 1
Pochettino nu mai e antrenorul lui PSG. Anunțul oficial al clubului francez
05/07/2022 LA 11:48
În orice caz, PSG pare pregătită pentru plecarea lui Mbappe. Potrivit Telefoot, campioana Franței vrea să aducă doi jucători de top din Premier League în locul starului de 22 de ani: Harry Kane și Mohamed Salah.

Adio, Mbappe! Bun venit Salah și Kane? Planul lui PSG

Oficialii lui PSG vor să fie siguri că vor dispune de o linie ofensivă puternică și după despărțirea de Mbappe. Iar Salah și Kane sunt considerați drept înlocuitorii ideali. Cei doi jucători de atac au impresionat în Premier League în ultimele sezoane, însă aventura lor în Anglia s-ar putea încheia în curând.
În presa britanică s-a scris despre faptul că atât Salah, cât și Kane, sunt nemulțumiți la Liverpool, respectiv Tottenham, în principal din cauza parcursului modest din Premier League. Ambele echipe s-au chinuit în ultima perioadă în campionat și se află în afara TOP 5, cu 7 etape rămase până la final.
Mai mult, Salah ar avea o relație tensionată cu Jurgen Klopp, în ciuda faptului că atacantul egiptean este cel mai bun marcator din Premier League, în actuala stagiune, la egalitate chiar cu Harry Kane.
Cotat la 120 de milioane de euro de transfermarkt.com, Kane mai are contract cu Tottenham până în 2024. De cealaltă parte, înțelegerea lui Salah expiră în 2023. Internaționalul egiptean este cotat la 110 milioane de euro.
Ligue 1
Fratele lui Kylian Mbpappe îi calcă pe urme superstarului lui PSG. Cine e Ethan, puștiul de 15 ani
05/07/2022 LA 06:41
Ligue 1
Clauză "anti-PSG" pentru Vinicius
28/06/2022 LA 07:14