Articol scris de Romeo Ene
Tehnicianul în vârstă de 53 de ani avea contract până la finalul acestui sezon, iar anunțul despărțirii a venit imediat după ultimul meci al sezonului 2020/2021. În mod surprinzător, anunțul a venit după victoria uriașă cu Olympique Lyon, scor 3-2.
Fotbal
Dinamo și FCSB, cele mai tinere echipe din Liga 1! Care sunt cele mai mici medii de vârstă din lume
ACUM 11 ORE
Reacţia lui Ursea nu a întârziat să apară, iar tehnicianul român nu a fost de acord cu decizia francezilor de a-l pune pe liber. Nice a terminat pe 9 în Franţa, cu 52 de puncte.

Ursea, de la secund la "principal"

Înainte de a fi numit în funcţia de antrenor la Nice, Adrian Ursea nu era un nume care să spună prea multe în fotbalul românesc. Totuşi, el a fost promovat în decembrie 2020 de la secund la antrenor principal.
"Misiune îndeplinită. Am tot spus că ultima impresie contează foarte mult, e excelent că am terminat sezonul în această manieră, e o mare performanță, acest rezultat mă împlinește. E parte din meserie asta, totul a fost clar pentru mine încă din 4 decembrie. Am spus mereu că a fost o misiune care mi-a fost încredințată. N-a fost ușor, am trecut prin momente foarte dificile. Singurul lucru pe care oamenii, poate, nu l-au înțeles este că nu am o baghetă magică.
Am avut nevoie de timp pentru a lucra, pentru a pune lucrurile la punct. Nu a fost posibil în decembrie, în ianuarie, în februarie, dar atunci când am avut timp să lucrăm cum trebuie, rezultatele au venit și am reușit să ieșim din situația dificilă în care eram.
Acum, voi merge în vacanță să mă odihnesc, pentru că am nevoie. Apoi voi studia oportunitățile care vor apărea. Există contacte, dar acum nu mă gândesc, după câteva zile de vacanță, voi merge mai departe.", a spus Adrian Ursea, conform site-ului oficial al lui Nice.
În ultimul meci pe banca lui Nice pentru Adrian Ursea, trupa de pe Coasta de Azur a învins-o, în deplasare, cu 3-2, pe Olympique Lyon. În urma acestui succes, AS Monaco a prins ultimul loc care asigură prezența în preliminariile Champions League, iar Lyon a terminat pe locul 4 și va evolua în Europa League. Nice a terminat sezonul pe locul 8, cu 52 de puncte.
Ligue 1
Nice și Olympique Marseille și-au aflat primele sancțiuni după incidentul din Ligue 1
26/08/2021 LA 05:38
Fotbal
Dream Team-ul e complet! PSG încheie triumfător cea mai tare campanie de achiziții din istorie
23/08/2021 LA 11:06