Getty Images

Agentul lui Cavani a explicat de ce nu a mers uruguayanul la Chelsea sau Man United

Agentul lui Cavani a explicat de ce nu a mers uruguayanul la Chelsea sau Man United

03/02/2020 la 11:17Actualizare 03/02/2020 la 11:33

Agentul lui Edinson Cavani a declarat că ofertele financiare bune de la Chelsea și Manchester United nu l-au putut convinge pe uruguayan să ajungă în Premier League.

Atacantul lui PSG își dorea un transfer la Atletico Madrid în ianuarie, însă nu a putut forța mutarea, cu doar șase luni înainte să devină liber de contract. Parizienii au dorit o sumă mare pentru ca uruguayanul să plece în mijlocul sezonului iar Atletico nu a fost dispusă să plătească.

În schimb, Manchester United și Chelsea au capacitatea financiară nu doar pentru a plăti suma de transfer cât și salariul mare al lui Cavani. Uruguayanul câștigă 426.000 de euro pe săptămână la Paris însă ar fi fost dispus să i se scadă din salariu dacă ar fi putut ajunge în Spania.

Bei PSG zuletzt häufig auf der Bank: Edison Cavani

”Cavani era dispus să primească mai puțin decât la PSG. Atletico nu a putut acoperi costurile operațiunii iar PSG nu a fost dispusă să accepte mai puțin. Credeți că Edi nu a jucat aproape o lună la PSG ca să nu își îndeplinească visul de a juca la Atletico Madrid?”, a declarat fratele și agentul lui Cavani, Walter Guglielmone.

”Dacă era vorba de bani, Edi ar fi mers în Anglia, la Manchester United sau Chelsea”, a adăugat el.

Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.