Lille este noua campioană a Franței, după ce s-a impus cu 2-1 pe terenul lui Angers. PSG a câștigat cu 2-0 la Brest, dar avea nevoie de un pas greșit al liderului. Prin urmare, formația Christophe Galtier termină sezonul cu un punct peste Mbappe&Co. După încheierea ultimei etape din Ligue 1, președintele lui PSG, Nasser Al Khelaifi, a făcut un anunț clar în privința viitorului lui Mbappe.
Campion mondial cu Franța, Kylian Mbappe a fost golgheterul campionatului, cu 27 de goluri în cele 30 de meciuri disputate în acest sezon (plus 7 assist-uri), însă eforturile sale nu s-au concretizat într-un nou titlu pentru PSG. Totuși, pentru francez, ratarea titlului reprezintă o dezamăgire mare.

Ce spune Nasser Al Khelaifi despre viitorul lui Mbappe la PSG

Liga Campionilor UEFA
Messi, Neymar și Mbappe, luați peste picior de portarul lui Brugge! Mesaj pentru starurile lui PSG
ACUM 21 ORE
Chiar și așa, președintele lui PSG, Nasser Al Khelaifi, a vorbit după ultimul meci din campionat, câștigat de echipa sa cu 2-0, la Brest, despre viitorul lui Mbappe la echipă: "Pentru mine, Kylian este jucătorul lui PSG și va fi jucătorul lui PSG. Nu sunt îngrijorat în privința viitorului său!"
Totuși, șefii lui PSG nu au primit în ultimele zile cele mai bune vești privind viitorul francezului. Potrivit declarațiilor agentului lui Mbappe, francezul ar avea deja un acord verbal cu Real Madrid: "Senzația mea este că el e dispus să își schimbe echipa. Am și o informație conform căreia Kylian Mbappe și familia lui au un acord cu Real Madrid. În principiu, ar fi un acord din partea jucătorului, însă e nevoie și de acordul lui PSG", a declarat Bruno Satin, citat de Marca.
Liga Campionilor UEFA
Efectul Brugge! Nu mai este PSG principala favorită a caselor de pariuri la câștigarea UCL
IERI LA 06:36
Ligue 1
Singura ofertă pe care PSG ar fi acceptat-o pentru Mbappe! Ce jucător de la Real își doreau
IERI LA 05:46