Lille este noua campioană a Franței, după ce s-a impus cu 2-1 pe terenul lui Angers. PSG a câștigat cu 2-0 la Brest, dar avea nevoie de un pas greșit al liderului. Prin urmare, formația Christophe Galtier termină sezonul cu un punct peste Mbappe&Co. După încheierea ultimei etape din Ligue 1, președintele lui PSG, Nasser Al Khelaifi, a făcut un anunț clar în privința viitorului lui Mbappe.
Campion mondial cu Franța, Kylian Mbappe a fost golgheterul campionatului, cu 27 de goluri în cele 30 de meciuri disputate în acest sezon (plus 7 assist-uri), însă eforturile sale nu s-au concretizat într-un nou titlu pentru PSG. Totuși, pentru francez, ratarea titlului reprezintă o dezamăgire mare.

Ce spune Nasser Al Khelaifi despre viitorul lui Mbappe la PSG

Fotbal
"Mbappe e noul Pele!" Arsene Wenger, convins că starul lui PSG va câștiga Balonul de Aur
IERI LA 16:48
Chiar și așa, președintele lui PSG, Nasser Al Khelaifi, a vorbit după ultimul meci din campionat, câștigat de echipa sa cu 2-0, la Brest, despre viitorul lui Mbappe la echipă: "Pentru mine, Kylian este jucătorul lui PSG și va fi jucătorul lui PSG. Nu sunt îngrijorat în privința viitorului său!"
Totuși, șefii lui PSG nu au primit în ultimele zile cele mai bune vești privind viitorul francezului. Potrivit declarațiilor agentului lui Mbappe, francezul ar avea deja un acord verbal cu Real Madrid: "Senzația mea este că el e dispus să își schimbe echipa. Am și o informație conform căreia Kylian Mbappe și familia lui au un acord cu Real Madrid. În principiu, ar fi un acord din partea jucătorului, însă e nevoie și de acordul lui PSG", a declarat Bruno Satin, citat de Marca.
Ligue 1
Neymar a recunoscut că a vrut să plece de la PSG în 2021! De ce a luat această decizie
IERI LA 11:58
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
20/01/2022 LA 06:24