Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Angel Di Maria, somat de soție! Ce i-a impus să facă, în cazul în care Messi va ajunge la PSG

Nicu Savin

Publicat 29/01/2021 la 15:37 GMT+2

Contractul lui Angel Di Maria cu PSG se va încheia la finele acestui sezon, iar până acum nu s-a ajuns la un acord pentru prelungire. E posibil ca argentinuanul să fie lăsat să plece liber la o altă echipă, pentru ca parizienii să aibă mai mult spațiu în bugetul de salarii pentru Lionel Messi, jucător pe care speră să-l convingă să lase Barcelona pentru PSG.

Lionel Messi și Angel Di Maria

Credit imagine: AFP

Într-un interviu acordat argentinienilor de la Tyc Sport, Angel Di Maria a declarat că și-ar dori foarte mult să fie coleg cu Messi și la echipa de club, așa cum a făcut-o la națională. Totuși, acest e greu de crezut în acest moment, când Di Maria nu e sigur că va continua la PSG și din sezonul viitor, iar situația lui Messi rămâne incertă, existând șanse ca el să se răzgândească și să semneze un nou contract cu Barcelona.
"Am visat întotdeauna să joc cu el în aceeași echipă. Am făcut-o la națională, dar visul meu e să fiu în aceeași echipă zi de zi. Există acum o șansă, dar contractul meu aici se încheie și nu știu ce se va întâmpla, dar mi-ar plăcea să joc cu Messi și aș fi foarte fericit. Am avut șansa să joc cu Cristiano Ronaldo, Neymar și Mbappe. Dacă aș juca și cu Leo ... aș putea să mă retrag cu ușurință. Ar fi maximul. Nu aș putea cere nimic mai mult în fotbal", a declarat Di Maria ăentru Tyc Sport.
Argentinien-Stars di Maria (li.) und Messi (re.)

Cererea amuzantă a soției lui Di Maria

Argentinianul de la PSG a declarat că soția sa i-a impus să rămână la Paris în orice condiții, dacă Messi va ajunge în cele din urmă pe Parc de Princes: "Soția mea mi-a spus: Dacă Messi vine la Paris, trebuie să rămâi la club, chiar dacă slujba ta va fi de bucătar!"
Di Maria a menționat că deocamdată nu se gândește la viitor, ci se focusează pe obiectivele din acest sezon, când PSG are ca principal obiectiv câștigarea Champions League: "Sunt concentrat pe ceea ce putem realiza în acest an. Există un nou antrenor și am în vedere și acest lucru. Nu vrea să mă grăbesc. Sunt foarte calm și încerc să mă bucur mă bucur de fiecare zi ."
Zilele trecute, presa din Anglia a scris că Di Maria este dorit insistent de Tottenham. Rămâne de văzut unde va juca argentinianul din sezonul viitor, dar cu siguranță o va face la o echipă importantă, cota sa fiind încă una excelentă, chiar dacă va împlini 33 de ani peste câteva luni.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo