Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Anunțul momentului în fotbalul mondial! Neymar, convins să rămână la PSG: "Va semna săptămâna asta!"

Irina Aldea

Actualizat 02/02/2021 la 18:01 GMT+2

Jurnalistul brazilian Marcelo Bechler a făcut azi anunțul momentului în fotbalul mondial. Neymar, potrivit acestuia, urmează să semneze la finalul acestei săptămâni cu PSG prelungirea contractului pe 4 ani.

Neymar feierte im kleineren Kreis

Credit imagine: SID

Marcelo Bechler, jurnalistul care a anunțat în 2017 plecarea lui Neymar de la Barcelona, a făcut marele anunț azi. Acesta susține că Neymar și conducerea campioanei Franței sunt foarte aproape să semneze prelungirea înțelegerii pe Parc des Princes pe patru ani. Anunţul oficial al prelungirii contractului lui Neymar la PSG urmează a fi făcut spre finalul acestei săptămâni.
De altfel, șeicii din conducerea clubului au făcut public faptul că Neymar reprezintă prioritatea lor pentru viitor, înaintea lui Kylian Mbappe, care este în continuare una dintre principalele ținte ale Realului. Astfel, atacantul brazilian în vârstă de 28 de ani ar urma să rămână la Paris până la 30 iunie 2026, după ce, în vara anului 2019, părea decis să revină pe Camp Nou, alături de Leo Messi.

Neymar, convins de șeicii de la PSG să semneze prelungirea contractului

Neymar a admis de curând că își dorește să rămână la PSG și să-l aibă în continuare alături pe Kylian Mbappe. În cazul francezului, lucrurile nu sunt atât de limpezi, mai ales că două cluburi gigantice sunt pe urmele lui, atât Real Madrid, cât și Liverpool vor să-l transfere pe Mbappe de pe Parc des Princes.
"Sunt foarte fericit acum. Lucrurile s-au schimbat mult, nu pot explica exact de ce, dacă e vorba doar de mine sau chiar s-a schimbat ceva. Mă simt foarte bine, m-am adaptat, mă simt mai liniștit. Vreau să rămân la PSG și sper să facă la fel și Kylian. Este dorința fiecărui suporter al lui PSG, desigur. Ne dorim ca PSG să fie o echipă mare, iar eu să continui să joc fotbal și să fiu fericit. Asta e cel mai important", a spus Neymar, pentru TF1, citat de Digi Sport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo