PSG a avut o seară de coșmar pe Parc des Princes. Elevii lui Tuchel au suferit o înfrângere total neașteptată cu Lyon, în etapa a 14-a din Ligue 1, după un gol marcat de Kadewere, în minutul 35 al meciului. Deși campioana Franței a avut posesie superioară pe toată durata partidei, Lyon a avut mai multe șuturi pe poartă (5-1). Totuși, cea mai grea veste pentru parizieni urma să vină în prelungirile meciului.

Neymar a părăsit terenul în lacrimi, pe targă, după o intrare extrem de dură a lui Thiago Mendes, mijlocașul celor de la Lyon. Acesta din urmă a primit direct roșu din partea centralului partidei, Bastien

Ligue 1
Un nou jucător de la PSG face lobby pentru Lionel Messi: "Rămân aici și îl aștept și pe el"
24/01/2021 LA 16:43

Raportul medical emis de PSG, după accidentarea teribilă suferită de Neymar

În presa internațională au apărut multe informații conform cărora accidentarea lui Neymar, suferită la gleznă, ar putea să-l țină departe de teren chiar și 3 luni. Cei de la PSG au calmat spiritele astăzi, asigurând că rezultatele medicale ale brazilianului sunt "liniștitoare".

"Evaluarea clinică și radiologică a lui Neymar, realizată ca urmare a entorsei suferite la glezna stângă aseară, este liniștitoare. Un nou set de analize va fi realizat în următoarele 48 de ore", se arată în comunicatul lui PSG.

Potrivit ultimelor informații obținute de L'Equipe, Neymar ar urma să lipsească 3 săptămâni din cauza accidentării. Astfel, deși ar urma să lipseasă la restul meciurilor din 2020, starul brazilian va putea fi prezent la dubla de foc cu Barcelona, din Champions League, din primăvara anului viitor.

Prima reacție a lui Neymar, după accidentarea oribilă din meciul PSG - Lyon

Neymar a trăit momente cumplite în meciul de aseară, după intrarea criminală a lui Thiago Mendes. Brazilianul a fost scos pe targă, în lacrimi, iar astăzi a oferit o primă reacție în mediul online:

"Putea fi mult mai rău, dar Dumnezeu m-a salvat încă o dată de la ceva serios. Am plâns din cauza durerii, disperării, fricii, angoasei, gândului la operații și cârje și a altor amintiri neplăcute. Sper să încep recuperarea și să revin cât mai repede pe teren", a scris Neymar, pe contul de Instagram.

https://i.eurosport.com/2020/12/14/2955440.png

Accidentarea lui Neymar s-a produs cu mai puțin de 24 de ore înaintea tragerii la sorți pentru optimile UEFA Champions League. În această fază, PSG va juca împotriva Barcelonei, într-o dublă manșă în care Neymar ar urma să-l întâlnească pe bunul său prieten, Lionel Messi.

Ligue 1
Kylian Mbappe a vorbit din nou despre viitorul său! Real Madrid este pusă sub presiune
23/01/2021 LA 12:19
Ligue 1
PSG, forțată să renunțe la cei mai importanți fotbaliști! Ce se întâmplă cu Messi, Neymar, Mbappe
22/01/2021 LA 17:12