Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Aşa arată fotbalistul perfect, în viziunea lui Kylian Mbappe

Cristian Mihală

Actualizat 09/04/2020 la 09:38 GMT+3

Kylian Mbappe a creat pentru ESPN portretul robot al fotbalistului perfect. Starul lui PSG şi-a ales 4 jucători de clasă mondială de la care a împrumutat cele mai bune calităţi.

mbappe

Credit imagine: Eurosport

Mulţi sunt de părere că vârful francez, care abia a împlinit 21 de ani, va fi unul dintre cei mai mari jucători din istorie. Deja campion mondial, Mbappe are cifre mult mai bune decât aveau Messi şi Ronaldo la vârsta lui, astfel că după retragerea celor doi "titani" fotbalul mondial nu va duce lipsă de fotbalişti fantastici, care să ducă "moştenirea" mai departe.
Fan declarat al lui CR7, vârful din Hexagon a fost rugat să construiască fotbalistul perfect, bazându-se pe cele mai bune calităţi ale jucătorilor pe care i-a văzut în acţiune. Mbappe a selectat doar sportivi încă aflaţi în activitate, lucru relativ normal având în vedere vârsta lui.
Fotbalistul perfect în opinia lui Mbappe
  • Messi - piciorul stâng
  • Neymar - piciorul drept
  • Ronaldo - mentalitate
  • Buffon - clasă

Mbappe, sfătuit să plece de la PSG

Mulţi sunt de părere că, pentru a deveni cel mai bun din lume, Mbappe trebuie să fie mai mult în lumina reflectoarelor. PSG domină de ani buni Ligue 1, asta şi ca urmare a faptului că adversarele sunt la un nivel inferior.
Pentru a creşte şi a se menţine la cel mai înalt nivel, Kylian are nevoie de partide mult mai tari, este de părere fostul mare jucător al Barcelonei, Rivaldo.
Cu tot respectul pentru PSG, cred că Mbappe trebuie să meargă la un club mare din Spania sau Anglia, pentru a se putea dezvolta şi a ajunge în viitor la nivelul lui Messi şi Ronaldo. Cei mai buni jucători din lume au nevoie să evolueze în cele mai tari campionate | Rivaldo
Şefii francezilor sunt conştienţi că ar putea să îl piardă pe tânărul vârf, astfel că directorul sportiv al celor de la PSG, Leonardo, are o singură misiunea în această perioadă: să-i aducă pe Mbappe și reprezentații acestuia la masa negocierilor. Atacantul de 21 de ani mai are contract până în 2022 cu PSG.
Cei de la PSG sunt gata să-i dubleze salariul actual lui Mbappe iar noul contract să se întindă până în 2025. În prezent, Mbappe câștigă 17.5 milioane de euro pe an.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo