Ronald Koeman l-a dorit insistent pe Memphis Depay în vară, dar Barcelona și Lyon nu s-au înțeles la preț, iar tranzacția a căzut în cele din urmă. Koeman îl știe foarte bine pe atacant de la naționala Olandei și Barcelona pistonează în continuare aducerea acestuia pe Camp Nou, dar acest lucru nu va fi ușor de realizat.
Depay se află în ultimul an de contarct cu Lyon, iar din ianuarie ar putea semna cu orice club, deoarece până în acest moment nu a ajuns la o nouă înțelegere cu actuala sa echipă. Faptul că nu va costa niciun ban îl face pe Depay un jucător foarte atractiv pentru multe cluburi importante, mai ales în condițiile din prezent, când majoritatea echipelor au bugetele afectate de pandemia de Covid-19, deci nu își mai permit să arunce sume mari pe transferuri.

PSG intră în cursa pentru Memphis Depay

Cupa Mondială FIFA
Căpitanul SUA, tras la răspundere pentru primul gol al Olandei! Americanii au părăsit Cupa Mondială
03/12/2022 LA 17:58
Conform jurnaliștilor de la Le Parisien, PSG și-ar dori înregimentarea lui Depay, cu condiția să nu plătească niciun ban în schimbul său. Leonardo, directorul sportiv al parizienilor, este în acest moment preocupat în special de prelugirea contractelor lui Neymar și Mbappe, dar ia în calcul și aducerea altor jucători în compartimentul ofensiv. Cum Depay poate ajunge liber pe Parc de Princes, el este o soluție ideală, mai ales că este un jucător deja adaptat la campionatul francez.
Resursele financiare ale parizienilor sunt interminabile, astfel că atacantul olandez ar putea fi ademenit cu un salariu mai mare de către campionii Franței, decât ceea ce i-ar putea oferi Barcelona. Catalanii au pierderi uriașe din cauza pandemiei și au fost nevoiți să eșaloneze salariile tuturor jucătorilor, astfel că e greu de crezut că poate lupta cu PSG pe acest front.
În plus, viitorul lui Koeman la Barcelona nu este deloc sigur. În ianuarie vor avea loc alegeri pentru o nouă conducere administrativă și este posibil ca noul președinte să-și dorească un alt antrenor pe Camp Nou începând cu sezonul viitor, mai ales că acesta se anunță să fie din nou unul ratat.
Cupa Mondială FIFA
Neînțelegeri și în lotul Olandei la Cupa Mondială?! "Nu îmi place să joc cu Gakpo"
30/11/2022 LA 17:36
Cupa Mondială FIFA
Cotele pentru câștigarea titlului de golgheter la Cupa Mondială! Messi și Ronaldo nu prind top 3
06/11/2022 LA 11:20