În prima repriză a finalei de aseară Kylian Mbappe a fost victima unei intrări foarte dure a fundașului "verzilor" Loic Perrin și a părăsit terenul în lacrimi în timp ce șchiopăta serios. Atacantul de 21 de ani a reapărut în repriza secundă ajutându-se de cârje, iar accidentarea pare una foarte serioasă, toată suflarea pariziană fiind foarte îngrijorată de starea sa de sănătate.

https://i.eurosport.com/2020/07/24/2855159.jpg
Fotbal
Cel mai scump transfer din istoria fotbalului prinde contur. Anunțul făcut în presa franceză
20/11/2020 LA 13:14

Tuchel îi acuză pe cei de la Saint-Etienne

La finalul meciului, antrenorul lui PSG s-a arătat mulțumit de rezultat, dar a spus că bucuria este umbrită de accidentarea gravă a lui Mbappe: "Da, am câștigat. Într-o finală, acesta este cel mai important. A fost complicat din mai multe motive. Există multe lucruri de îmbunătățit și de analizat. Asta e bine. Dar este o victorie scumpă".

Tehnicianul german i-a acuzat pe cei de la Saint-Etienne de jocul foarte dur pe care îl practică atunci când joacă împotriva echipei sale: "În ultimele trei meciuri cu Saint Etienne, ei au avut întotdeauna un cartonaș roșu în primele 30 de minute. Și nu vă spun ce s-a spus în vestiar înainte de meci. În plus, noi am încasat 3 caronașe galbene la cea fază".

https://i.eurosport.com/2020/07/24/2855203.jpg

Situația lui Mbappe este incertă

Accidentarea lui Mbappe pare una foarte serioasă și este pusă sub semnul întrebării prezența sa în meciul din sferturile de finală ale Champions League contra Atalantei.

Întrebat fiind de situația campionului mondial, Tuchel a fost rezervat cu privire la starea sa de sănătate: "Nu am nicio veste în acest moment. Toată lumea este îngrijorată după ce a văzut imaginile cu accidentarea. Desigur, sunt foarte îngrijorat."

Mbappe urmează să fie supus unor investigații amănunțite care vor da verdictul cu privire la cât de gravă e accidentarea și cât de lungă va fi perioada de recuperare.

Până la meciul din 12 august contra Atalantei, PSG mai are de disputat încă un meci oficial. Este vorba despre Finala Cupei Ligii, contra lui Lyon, partidă care va avea loc pe data de 1 august.

Premier League
Klopp e gata să renunțe la unul dintre starurile lui Liverpool pentru transferul lui Mbappe
18/11/2020 LA 11:14
Fotbal
"Uitați de Real Madrid, Mbappe trebuie să meargă la Barça!". Anunțul unei legende blaugrana
27/10/2020 LA 10:35