După înfrângerea dureroasă suferită de Atletico Madrid în fața Barcelonei, Diego Simeone vrea să transfere doi atacanți de top.
Conform jurnaliștilor de la Mundo Deportivo, antrenorul argentinian intenționează să îl ia pe Rodrigo Moreno (28 de ani), atacantul celor de la Valencia. Tânărul jucător era cât pe ce să ajungă pe Wanda Metropolitano încă din această vară, însă transferul nu s-a materializat. Celălalt atacant pe care Simeone dorește să îl aducă la Madrid este Edinson Cavani (32 de ani). Jucătorul uruguayan a pierdut locul de titular la PSG odată cu venirea lui Mauro Icardi de la Inter Milano.

Cavani, dorit în MLS

Premier League
Carragher nu crede în Ronaldo la United: "Creează tot atâtea probleme câte rezolvă"
17/09/2021 LA 12:31
Edison Cavani este dorit și în SUA, campionat de unde a plecat, la finalul sezonului Zlatan Ibrahimovic. LA Galaxy i-a făcut o ofertă uruguayanului, însă agentul jucătorului le-a transmis americanilor că vârful e dispus să meargă în MLS doar pentru un salariu uriaș.
Dacă Ibra primea 7,2 milioane de dolari, Cavani a cerut nu mai puțin de 11 milioane de dolari pe ani, iar negocierile s-au sistat. Conform Paris United, de serviciile atacantului se mai interesează și Inter Miami.
Atletico Madrid mai are un singur meci de disputat, în grupele Champons League, contra celor de la Lokomotiv Moscova. Cu o victorie în fața rușilor, Atletico Madrid ar fi calificată, matematic, în următoarea etapă competițională. În acest moment, formația madrilenă se află pe locul 2 din grupa D, în această grupa se mai află Juventus, Bayer Leverkusen respectiv Lokomotiv Moscova.
Premier League
Ronaldo s-a întors acasă! Primele imagini cu starul portughez la revenirea pe Old Trafford
09/09/2021 LA 19:38
Premier League
Reacția lui Ronaldo după ce Cavani i-a cedat numărul 7! Cât au de așteptat fanii pentru un tricou
03/09/2021 LA 08:49