articol scris de Romeo Ene
PSG se află pe locul 2 în campionat, la un punct de Lille, care are un program mai uşor, cel puţin pe hârtie, faţă de PSG. Trupa lui Pochettino este calificată în semifinalele Cupei Franţei, acolo unde va juca pe terenul lui Montpellier.
Deşi nu a reuşit să-şi egaleze performanţa din sezonul trecut, atunci când a ajuns până în finala Ligii Campionilor, PSG nu ar putea să rămână cu nimic din acest sezon, având a doua şansă la câştigarea titlului, iar disputa cu Montpellier din semifinalele Cupei Franţei se anunţă a fi una extrem de dificilă pentru Mbappe şi restul echipei.
Fotbal
11 antrenori mari care stau pe bară în așteptarea unui contract
25/09/2022 LA 08:44
Ratarea obiectivelor interne ar putea duce la destrămarea echipei în vară. Mbappe și Neymar încă nu și-au prelungit contractele, iar ultimele informații din presa internațională arată că brazilianul este tot mai aproape de o revenire la Barcelona.

Sezon reuşit sau dezastru pentru PSG

Titlul este obligatoriu pentru PSG. Dacă îl câștigă, nu vor primi foarte multe laude, fiind obişnuiţi cu succesul pe plan intern, dar dacă nu, va fi un dezastru sportiv, cu atât mai mult având în vedere eliminarea lor din Liga Campionilor.
Lille este echipa care stă în calea lui PSG, ceea ce este o surpriză, având în vedere celelalte echipe istorice din Franța, cum ar fi Marseille, Lyon și Monaco. PSG trebuie să spere la trei victorii: împotriva lui Rennes şi Brest în deplasare și cu Reims pe teren propriu, în timp ce Lille trebuie să joace împotriva lui Lens şi Angers în deplasare şi cu St. Etienne pe teren propriu.
La prima vedere, dacă Lille câştiga partida din deplasare cu Lens, care este pe locul 5, atunci va lua o opţiune foarte seriaosă pentru câştigarea campionatului şi, implicit, oprirea hegemoniei lui PSG. În cazul în care Lille va deveni campionă, ar fi a patra oară în istoria clubului, după ce au câștigat titlul în 1946, 1954 și 2011.
https://i.eurosport.com/2021/05/03/3125864.jpg

Rolul lui Pochettino

Mauricio Pochettino a fost adus în locul lui Thomas Tuchel, care a plecat la Chelsea în ianuarie după ce nu a ajuns la un acord cu directorul sportiv al lui PSG, Leonardo. În ciuda faptului că a plecat pe ușa din spate de la PSG, Tuchel este la doar câteva ore distanță de o altă finală a Ligii Campionilor, de data aceasta cu Chelsea.
Pochettino a fost adus pentru a aduce linişte la echipă și pentru a încerca să ajungă într-o altă finală de Liga Campionilor, dar eșecul de marți seară este cu siguranță unul pe care Pochettino va dori să îl uite pentru ca echipa sa să se concentreze exclusiv pe ultimele partide ale sezonului, decisive în vederea obţinerii unor trofee.
Kylian Mbappe a fost "şters" în prima manșă împotriva lui Manchester City și a fost accidentat la retur. Încă nu se cunoaște gravitatea accidentării sale, dar PSG speră că o va putea ajuta în cele patru ‘’finale” care se află în fața lor.
Ligue 1
Lot stelar pentru Galtier la PSG! Cum arată 2 echipe de start impresionante pe care le poate alinia
26/07/2022 LA 16:09
Ligue 1
PSG își prezintă mâine noul antrenor! Despărțirea de Pochettino nu a fost încă anunțată
04/07/2022 LA 14:16