Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Clauza cerută de Kylian Mbappe ca să semneze prelungirea cu PSG. Cum afectează transferul la Real

Vlad Dumitrescu

Actualizat 06/05/2020 la 14:45 GMT+3

Kylian Mbappe vrea o clauză de reziliere care i-ar permite să meargă la Real Madrid sau alt club mare.

Kylian Mbappe

Credit imagine: Getty Images

Internaționalul francez și PSG sunt într-un impas, Mbappe nefiind mulțumit de felul în care evoluează negocierile. Este așteptat ca francezul să semneze prelungirea, notează AS, însă campionul mondial cere inserarea unei clauze în noul său contract.
O clauză de vânzare a lui Mbappe va trece cu siguranță de 200 de milioane euro. Campioana din Ligue 1 este mulțumită cu această înțelegere dacă acest lucru va însemna că Mbappe va rămâne în viitorul apropiat la Paris.
Mbappe va beneficia cel mai probabil și de o creștere salarială considerabilă, L'Equipe informând că PSG este dispusă să îi ofere același salariu ca cel al lui Neymar, 680.000 de euro pe săptămână.
Dacă Mbappe va semna prelungirea va fi o lovitură pentru Real Madrid. Planul Realului era să îl achiziționeze pe francez când mai avea doar un an de contract, pentru ca prețul să fie unul scăzut.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo