Lionel Messi a ajuns la un acord pe 2 ani cu PSG, cu drept de prelungire pe încă un sezon. Astfel, cu acest transfer, parizienii ajung la șase achiziții de-a dreptul spectaculoase. Atât experții, dar și fanii fotbalului au tras concluzia că tocmai asistăm la cea mai tare campanie de transferuri într-o fereastră de mercato.
Vicecampioana Franței i-a mai transferat până acum pe Sergio Ramos, Gianluigi Donnarumma, Gigi Wijnaldum, Achraf Hakimi și Danilo Pereira. Primii trei plus Lionel Messi au venit liberi de contract. Azi, marele campion argentinian a fost prezentat oficial în cadrul unei conferințe de presă.

Cum i-a cucerit Leo Messi pe suporterii lui PSG

Cupa Mondială FIFA
Messi, discurs entuziasmant, după ce a strălucit cu Mexic: "Știam că azi trebuie să câștigăm"
ACUM 42 MINUTE
Leo Messi a avut parte de o zi plină miercuri, atunci când a fost prezentat oficial la noua lui echipă, PSG. Argentinianul a recunoscut, într-o conversație pe care a avut-o cu un star spaniol al internetului, Ibai Llanos, că de abia așteaptă să termine cu prezentările și să înceapă antrenamentele, motiv de maximă bucurie pentru fanii lui PSG: "M-au plimbat peste tot, nu m-am oprit nicio clipă. O mulțime de interviuri, unul după altul. Eu vreau un singur lucru, să mă antrenez și să joc. Dar a fost o zi frumoasă", i-a spus Leo Messi la Parc des Princes lui Ibai Llanos.
Conform presei din Franța, Messi a încasat o primă de 25 de milioane de euro la semnarea contractului cu PSG, unde va avea un salariu net de 35 milioane euro pe sezon. El va îmbrăca tricoul cu numărul 30, după ce a refuzat propunerea prietenului său Neymar de a-l prelua pe cel cu numărul 10, purtat în prezent de atacantul brazilian.
https://i.eurosport.com/2021/08/09/3199142.png
Lionel Messi s-a despărţit după mai bine de două decenii de FC Barcelona, club la care a sosit la vârsta de 13 ani şi alături de care a cucerit 35 de trofee pe parcursul carierei sale. El a înscris în total 672 de goluri în 778 de meciuri disputate în toate competiţiile alături de echipa catalană. Duminică, pe 8 august, argentinianul și-a luat rămas bun de la Barcelona în cadrul unei conferințe de presă.
Premier League revine din 13 august la Eurosport și pe Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2021/08/08/3198122.jpg
Cupa Mondială FIFA
Presa din Argentina e la picioarele lui Messi, după victoria cu Mexic: "A frecat lampa sa magică"
ACUM O ORĂ
Cupa Mondială FIFA
Leo Messi, pus în dificultate la Cupa Mondială! Îl înfruntă în Qatar pe idolul tatălui său
ACUM 4 ORE