Fotbal
Ligue 1

Cum poate Neymar să plece de la PSG în iarnă pentru doar 60 de milioane de euro

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Neymar avec le PSG en 2019

Credit imagine: Getty Images

DeSebastian Ujica
25/10/2019 la 12:11

Cei de la PSG intenționau să îi ofere prelungirea contractului lui Neymar, însă ultima accidentare a acestuia i-a făcut să se răzgândească.

Directorul sportiv al celor de la Paris Saint-Germain, Leonardo, a inițiat în urmă cu câteva săptămâni primele contacte cu tabăra lui Neymar referitor la o prelungire a contractului semnat după transferul de la Barcelona pentru 222 de milioane de euro.

Conform celor de la Le Parisien, PSG s-a răzgândit după ultima accidentare a jucătorului la națională, urmând ca Neymar să lipsească 4 săptămâni. Astfel, contractul lui Neymar va expira în 2022, însă brazilianul poate profita de o regulă FIFA și să plece încă din vara viitoare!

Fotbal

Jurnaliștii Eurosport din Europa au oferit predicții savuroase despre finalul din Champions League

07/08/2020 LA 11:13

Regula FIFA care îl poate face să plece de la PSG

Neymar va împlini 28 de ani în luna februarie astfel că poate profita de regula FIFA în următoarea perioadă de mercato, cea din iarnă. Conform acestei reguli, un jucător sub 28 de ani poate să părăsească o echipă la care a evoluat timp de 3 ani. Contractul poate fi rupt unilateral cu condiția ca Neymar să plătească o compensație ce reprezintă salariile pe care le-ar avea de primit până la finalul perioadei contractuale. În cazul lui Neymar, suma ar fi de 60 de milioane de euro.

Astfel, plecarea lui Neymar de la PSG înapoi la Barcelona, mutare pe care brazilianul a admis că și-o dorește, ar putea avea loc foarte curând.

Ligue 1

VIDEO | Neymar și Icardi au reușit faza lunii într-un amical câștigat de PSG în fața lui Beveren

18/07/2020 LA 07:04
Ligue 1

PSG a anunțat ce se întâmplă cu Tuchel, Mbappe și Neymar în această vară

14/06/2020 LA 12:09
Subiecte asemănătoare
FotbalLigue 1Paris Saint-GermainNeymar
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol