Directorul sportiv al celor de la Paris Saint-Germain, Leonardo, a inițiat în urmă cu câteva săptămâni primele contacte cu tabăra lui Neymar referitor la o prelungire a contractului semnat după transferul de la Barcelona pentru 222 de milioane de euro.
Conform celor de la Le Parisien, PSG s-a răzgândit după ultima accidentare a jucătorului la națională, urmând ca Neymar să lipsească 4 săptămâni. Astfel, contractul lui Neymar va expira în 2022, însă brazilianul poate profita de o regulă FIFA și să plece încă din vara viitoare!

Regula FIFA care îl poate face să plece de la PSG

Fotbal
Cum arată topul celor mai scumpe transferuri din istorie raportat la inflație! Neymar nu e în top 7
ACUM 36 MINUTE
Neymar va împlini 28 de ani în luna februarie astfel că poate profita de regula FIFA în următoarea perioadă de mercato, cea din iarnă. Conform acestei reguli, un jucător sub 28 de ani poate să părăsească o echipă la care a evoluat timp de 3 ani. Contractul poate fi rupt unilateral cu condiția ca Neymar să plătească o compensație ce reprezintă salariile pe care le-ar avea de primit până la finalul perioadei contractuale. În cazul lui Neymar, suma ar fi de 60 de milioane de euro.
Astfel, plecarea lui Neymar de la PSG înapoi la Barcelona, mutare pe care brazilianul a admis că și-o dorește, ar putea avea loc foarte curând.
Cupa Mondială FIFA
Neymar, discurs emoționant, după Brazilia - Coreea de Sud: "Mi-a fost teamă nu voi mai juca"
ACUM 8 ORE
Cupa Mondială FIFA
Brazilia, în sferturile Cupei Mondiale după 4 goluri în 30 de minute în poarta Coreei de Sud
ACUM 20 ORE