Angel Di Maria și Marquinhosau trăit momente teribile în timpul meciului dintre PSG și Nantes, din Ligue 1. În repriza a doua a partidei de la Paris, cei doi fotbaliști au aflat că hoții au intrat în locuințele lor, peste familiile acestora, și au furat bunuri în valoare de 700.000 de euro.
Inițial s-a scris că soția și copiii lui Di Maria au fost agresați în timpul jafului, dar, din fericire, lucrurile nu au fost atât de grave. Potrivit Marca, soția argentinianului și-a dat seama de furturi abia după ce hoții au părăsit casa. Totuși, incidentul respectiv a trezit amintiri neplăcute din urmă cu 6 ani, când soția lui Di Maria a fost răpită în Manchester, pe vremea când atacantul evolua la United.
Per total, hoții au furat bunuri în valoare de 500.000 de euro din locuința lui Di Maria. În cutia respectivă se aflau mai multe ceasuri și bijuterii foarte scumpe.
Ligue 1
Condiția pusă de Zidane. Pe cine trebuie să dea afară PSG, pentru ca francezul să semneze
26/11/2021 LA 05:43
Internaționalul sud-american a aflat de evenimentul nefericit chiar în timpul meciului. În minutul 57, Mauricio Pochettino l-a înlocuit pe Di Maria, apoi tehnicianul lui PSG și directorul sportiv Leonardo i-au explicat fotbalistului ce s-a întâmplat.
De cealaltă parte, Marquinhos a tras o sperietură mult mai mare, la vestea că hoții care i-au spart casa l-au agresat fizic pe tatăl său. Din fericire, lucrurile nu au degenerat, iar fundașul brazilian a aflat că hoții au părăsit locuința și totul se află sub control.
Potrivit L'Equipe, din casa lui Marquinhos au fost furate bunuri în valoare de aproximativ 200.000 de euro.

Decizia luată de PSG, după ce hoții au spart casele lui Di Maria și Marquinhos

Di Maria și Marquinhos nu sunt primii jucători de la PSG ale căror case au fost jefuite. În luna ianuarie, locuințele lui Sergio Rico și Mauro Icardi au fost țintele hoților.
După jafurile comise în weekend, conducerea lui PSG a decis să mărească gradul de protecție de la casele jucătorilor, pentru e evita astfel de evenimente neplăcute în viitor, anunță L'Equipe.
Fotbaliștii campioanei Franței aveau deja contracte cu firme de securitate la locuințele lor, însă oficialii clubului vor să asigure o mult mai bună pază de acum înainte.

Cum se simt Di Maria și Marquinhos, după ce hoții le-au spart locuințele. Anunțul lui Pochettino

Mauricio Pochettino a vorbit despre incidentele din weekend, la conferința premergătoare meciului cu Lille din optimile Cupei Franței, programat mâine (ora 18:45).
"Jucătorii se simt mai bine astăzi. La finalul meciului cu Nantes au fost îngrijorați. Dar astăzi lucrurile arată mai bine. Consider că avem un grup unit la PSG. Ceea ce s-a întâmplat la casele lui Angel și Marquinhos a afectat pe toată lumea.
Cu toții au primit vestea ca și când ei ar fi fost chiar ei victimele jafurilor. Angel și Marquinhos sunt bine acum. De asemenea, familiile lor sunt bine, ținând cont de stresul prin care au trecut", a spus Mauricio Pochettino.
Ligue 1
Rocada mare, în fotbal! Zidane, la un pas să revină, cel pe care îl înlocuieşte merge la United
19/11/2021 LA 10:21
Ligue 1
Atac brutal la Al Khelaifi: "Banii lui nenorociţi nu contează!"
12/11/2021 LA 11:09