Președintele celor de la Toulouse, Oliver Sandran, a glumit pe rețelele de socializare după anunțul făcut de Prim Ministrul țării, Edouard Philippe. Acesta a dezvăluit că nu se va mai juca fotbal în Franța până în luna septembrie, anulând astfel orice speranță că Ligue 1 va mai putea reveni.
Decizia Guvernului a prins pe picior greșit Liga de Fotbal din Franța care pregătea de zor planul de revenire a fotbalului. Acum, trebuie să ia o decizie cu privire la modul în care sezonul va fi încheiat.
Prima reacție a venit tocmai de la ultima clasată, Toulouse, cea care era la 17 puncte de salvarea de la retrogradare în momentul în care sezonul a fost suspendat. Sandran speră ca în Franța să se meargă pe modelul olandez unde nicio echipă nu a retrogradat. Sandran a lăudat decizia într-un interviu pentru L'Equipe.
Ligue 1
Galtier e sigur cu privire la viitorul lui Mbappe! Ce spune despre rămânerea lui Messi la PSG
26/11/2022 LA 09:47
Din punctul meu de vedere, acum totul devine stabil. Pentru mine, fotbalul câștigă necontinuând. Nu era dorința suporterilor. Țara trece prin probleme grave de sănătate. Vor exista probleme economice. Ar fi fost inconștiență să ne delimităm de ceea ce se întâmplă. Politicienii au luat decizia corectă | Olivier Sandran

Pierderi de maxim 200 de milioane de euro

Oprirea prematură a sezonului în Franța crează probleme financiare pentru cluburi. Acestea vor pierde între 100 și 200 de milioane de euro din drepturile TV pentru faptul că sezonul nu va mai fi reluat, conform Calcio e Finanza.
Campioana din 2018/2019, Paris Saint-Germain, încasase aproximativ 60 de milioane de euro din drepturile TV în acel sezon.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ligue 1
Mbappe, atacat de un fost coleg de la PSG: "Nu înțelege că cei de lângă el sunt mai fenomene ca el"
25/11/2022 LA 10:20
Ligue 1
Mbappe ar trebui să părăsească PSG dacă vrea să evolueze, sugerează Pochettino
20/11/2022 LA 08:10