Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dezvăluirile surprinzătoare ale lui Kylian Mbappe. Ce îi lipsea din joc în tinerețe

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 27/03/2021 la 15:06 GMT+2

Kylian Mbappe este un jucător exponenţial pentru PSG în acest sezon. Francezul trece prin cea mai bună perioadă a carierei, iar cu ajutorul lui, PSG este pe primul loc în Franţa şi calificată în sferturile UEFA Champions League.

Kylian Mbappé (PSG)

Credit imagine: Getty Images

articol de Romeo Ene
Totuşi, Mbappe recunoaşte că a fost acuzat de randamentul scăzut pe care l-a oferit în perioada junioratului.
Sezon foarte bun pentru Mbappe
Kylian Mbappe spune că a fost criticat pentru că nu a înscris suficiente goluri în perioada de jucător de tineret.Tânărul de 22 de ani este golgheterul Ligue 1 din acest sezon, cu 20 de goluri în 25 de meciuri, fiind al doilea în clasamentul marcatorilor din Liga Campionilor, cu 6 reuşite în 7 meciuri.
El a declarat pentru UEFA, potrivit goal.com: ‘’Mult timp, în echipele de tineret, oamenii au spus că nu am marcat suficient și că n-am arătat prea mult. În fotbalul din zilele noastre, trebuie să înscrii. Și pentru a înscrie, trebuie să exersezi cum să o faci. Trebuie să lucrezi la aspectul ăsta la antrenament.’’
‘’Trebuie să fii puternic din punct de vedere mental și să faci totul pentru a înțelege că poți muta munții din loc. Când intru pe teren, îmi spun că voi da totul ca să fiu cel mai bun.’’
Mbappe vrea să câştige din nou Cupa Mondială
Mbappe a câştigat deja Campionatul Mondial cu Franţa în 2018, însă atacantul lui PSG se gândeşte deja la cel din 2022. Les Bleus au ridicat trofeul pentru a doua oară în istorie, iar Mbappe a contribuit cu 4 reuşite la acel turneu final.
Băieţii lui Didier Deschamps și-au început săptămâna aceasta campania de apărare a trofeului, începând preliminariil Cupei Mondiale din 2022, cu o remiză, 1-1 împotriva Ucrainei.
Aceștia sunt favoriți să câștige grupa din care fac parte Bosnia și Herțegovina, Finlanda și Kazahstan, dar Mbappe sperăsă ridice trofeul încă o dată.
‘’Vrem să câştigăm al doilea trofeu consecutiv. Cupa Mondială este un obiectiv, ceva pentru care munceşti mult timp și pe care îl câștigi atunci când ai lucrat până la epuizare. Am avut norocul să câştig acest trofeu la 19 ani, asta mă va ajuta să progresez în carieră. Vor exista şi alte provocări, iar ambiţia mea este să câştig din nou Cupa Mondială.’’
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo