Thomas Tuchel este omul contrastelor și al înfrângerilor surprizātoare. Cu jucātori de mare clasā pe teren de la Mbappe la Di Maria și Icardi, PSG a capotat surprizātor pe un teren unde nu se aștepta mai nimeni.

Rollercoasterul de la Paris

PSG este un club mare, un club care are un buget uriaș în comparație cu orice adversar din Ligue 1. Cu toate cā au deja un avantaj consistent în campionat, băieții lui Tuchel nu aratā, deocamdatā cel puțin, ca o Echipā mare. Tuchel nu are alura unui învingātor, iar PSG surprinde uneori cu rezultate fārā logicā. Un exemplu este și înfrângerea de pe Gaston Gerard. Mbappe a profitat de o nouă pasă genială a lui Di Maria, a deschis scorul la Dijon, dar PSG a pierdut. Înfrângerea poate fi acceptată, dar să ai mai puține șuturi pe poartă decât ultima clasată (4-6) înseamnă că problemele pot fi mai grave la PSG.
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
20/01/2022 LA 06:24

Cenușāreasa a avut seara ei de galā

Dijon se putea lāuda în acest sezon doar cu egaluri meschine, 0-0 de fiecare datā, cu Marseille și Lyon. Cea mai slabā ofensivā din primele cinci campionate europene, cu doar 5 goluri în primele 11 etape (doar Espanol și Leganes au "reușit" asta în La Liga), a marcat de douā ori în poarta lui Keylor Navas. Dijon a pasat cu aceastā ocazie ultimul loc în Ligue 1, dar va trāi periculos pânā la final. În ciuda acestei victorii neașteptate, echipa lui Stephane Jobart este între cele mai slabe din prima ligā francezā. La primul contract de antrenor, Jobart a reușit să învingă PSG, la capătul unui unui meci capital pentru soarta sa pe banca lui Dijon.

Seara premierelor

Ambii marcatori ai lui Dijon au înscris pentru prima dată în Ligue 1. Adus de la Lens, Mounir Chouiar a egalat în al cincilea minut de prelungiri al primei reprize după o gafă a lui Keylor Navas, portarul adus de la Real Madrid. Victoria lui Dijon a fost adusă de Jhonder Cadiz. Venezueleanul adus din Portugalia, de la Benfica, a profitat de naivitatea surprizătoare a defensivei lui Tuchel.
Chiar și după această înfrângere, PSG are un avans liniștitor în fruntea Franței. Dacă va câștiga duminicăa Bordeaux, Nantes se apropie la 6 puncte.
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
20/01/2022 LA 05:17
Ligue 1
PSG, interesată de fotbalistul pe care Mbappe l-a cerut pe Parc de Princes în 2019
18/01/2022 LA 14:06