Lionel Messi a ajuns la un acord pe 2 ani cu PSG, cu drept de prelungire pe încă un sezon. Astfel, cu acest transfer, parizienii ajung la șase achiziții de-a dreptul spectaculoase. Atât experții, dar și fanii fotbalului au tras concluzia că tocmai asistăm la cea mai tare campanie de transferuri într-o fereastră de mercato.
Vicecampioana Franței i-a mai transferat până acum pe Sergio Ramos, Gianluigi Donnarumma, Gigi Wijnaldum, Achraf Hakimi și Danilo Pereira. Primii trei plus Lionel Messi au venit liberi de contract. Azi, marele campion argentinian a fost prezentat oficial în cadrul unei conferințe de presă.

Ce a spus Leo Messi când a fost întrebat despre obiectivul pe care-l are la Paris

Fotbal
Gala The Best FIFA Football Awards. Lewandowski, cel mai bun jucător al lumii în 2021
ACUM 19 ORE
"Sunt foarte fericit. Cu toții știți cum am plecat de la Barcelona. A fost un moment dur, au fost mulți ani, dar sunt fericit că am ajuns aici. Abia aștept să încep treaba, mă bucur de primele momente aici la Paris, dar vreau să încep să mă antrenez pentru că abia aștept să mă întâlnesc cu colegii mei, cu staff-ul tehnic, și să încep să lucrez aici.
E un club ambițios, sunt convins că vom lupta pentru toate trofeele. Ăsta e obiectivul meu, să luptăm pentru trofee, să câștigăm tot. Sunt sigur că ne vom bucura de timpul petrecut împreună și că o să câștigăm tot. Mulțumesc celor care au făcut posibilă sosirea mea aici", a declarat Lionel Messi la conferința de presă de miercuri.
https://i.eurosport.com/2021/08/09/3199155.png
Joi, 5 august, când toată lumea aștepta ca Barcelona să anunțe semnarea unui nou contract cu Messi, clubul a emis un comunicat de presă prin intermediul căruia a făcut publică informația că starul argentinian nu va mai rămâne pe Camp Nou. Duminică, 8 august, Lionel Messi și-a luat rămas bun de la colegii și fanii săi din Spania, susținând o conferință de presă în care și-a exprimat regretul față de modul în care a fost nevoit să plece de la clubul pentru care a jucat în ultimii 21 de ani.
Premier League revine din 13 august la Eurosport și pe Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2021/08/08/3198122.jpg
Ligue 1
Noi detalii privind accidentarea lui Neymar! Când ar putea reveni starul lui PSG pe gazon
13/01/2022 LA 11:39
Liga
Ce atitudine avea Messi în duelurile din El Clasico! Dezvăluirile unui fost portar de la Real Madrid
11/01/2022 LA 13:27