Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Din altă lume! Leo Messi a fost prezentat oficial la PSG și a dezvăluit ce obiectiv are la Paris

Irina Aldea

Publicat 11/08/2021 la 12:35 GMT+3

Leo Messi a semnat ieri contractul cu PSG. Argentinianul a susținut azi o conferință de presă alături de președintele trupei din Paris, Nasser Al-Khelaifi.

Leo Messi (PSG)

Credit imagine: EFE

Lionel Messi a ajuns la un acord pe 2 ani cu PSG, cu drept de prelungire pe încă un sezon. Astfel, cu acest transfer, parizienii ajung la șase achiziții de-a dreptul spectaculoase. Atât experții, dar și fanii fotbalului au tras concluzia că tocmai asistăm la cea mai tare campanie de transferuri într-o fereastră de mercato.
Vicecampioana Franței i-a mai transferat până acum pe Sergio Ramos, Gianluigi Donnarumma, Gigi Wijnaldum, Achraf Hakimi și Danilo Pereira. Primii trei plus Lionel Messi au venit liberi de contract. Azi, marele campion argentinian a fost prezentat oficial în cadrul unei conferințe de presă.

Ce a spus Leo Messi când a fost întrebat despre obiectivul pe care-l are la Paris

"Sunt foarte fericit. Cu toții știți cum am plecat de la Barcelona. A fost un moment dur, au fost mulți ani, dar sunt fericit că am ajuns aici. Abia aștept să încep treaba, mă bucur de primele momente aici la Paris, dar vreau să încep să mă antrenez pentru că abia aștept să mă întâlnesc cu colegii mei, cu staff-ul tehnic, și să încep să lucrez aici.
E un club ambițios, sunt convins că vom lupta pentru toate trofeele. Ăsta e obiectivul meu, să luptăm pentru trofee, să câștigăm tot. Sunt sigur că ne vom bucura de timpul petrecut împreună și că o să câștigăm tot. Mulțumesc celor care au făcut posibilă sosirea mea aici", a declarat Lionel Messi la conferința de presă de miercuri.
Manchester United - Leeds este sâmbătă de la ora 14.30 pe Eurosport 1
Joi, 5 august, când toată lumea aștepta ca Barcelona să anunțe semnarea unui nou contract cu Messi, clubul a emis un comunicat de presă prin intermediul căruia a făcut publică informația că starul argentinian nu va mai rămâne pe Camp Nou. Duminică, 8 august, Lionel Messi și-a luat rămas bun de la colegii și fanii săi din Spania, susținând o conferință de presă în care și-a exprimat regretul față de modul în care a fost nevoit să plece de la clubul pentru care a jucat în ultimii 21 de ani.
Premier League revine din 13 august la Eurosport și pe Eurosport Player.
Program Premier League, etapa 1, 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo