Getty Images

Din cauza pandemiei de coronavirus, Tătărușanu a fost trimis în șomaj. Ce alte decizii a luat Lyon

Din cauza pandemiei de coronavirus, Tătărușanu a fost trimis în șomaj. Ce alte decizii a luat Lyon

19/03/2020 la 14:51Actualizare 19/03/2020 la 15:15

Ziarul francez LEquipe anunța că jucătorii lui Lyon sunt în șomaj parțial începând de miercuri. Printre ei se află și portarul naționalei României, Ciprian Tătărușanu.

Pandemia de coronavirus lovește și în buzunarul fotbaliștilor. Lyon este prima echipă din Ligue care își trimite jucătorii în șomaj tehnic.

Comunicatul clubului din Lyon sună așa

" Ţinând cont de măsurile luate de autorităţi în lupta împotriva propagării virusului Covid-19, care au determinat suspendarea tuturor competiţiilor şi antrenamentelor, Olympique Lyon, ca şi alte cluburi din Ligue 1, informează că a pus întregul personal sportiv în şomaj parţial până la noi ordine"

Fotbalul din Franța a fost întrerupt din cauza coronavirusului. Lyon a precizat că ceilalţi colaboratori ai săi muncesc de acasă, iar cei a căror prezenţă fizică este necesară pentru continuarea activităţii sunt la stadionul Groupama Stadium, dar cu respectarea strică a măsurilor de prevenţie contra coronavirusului.

lyon

După 28 de atape jucate din campionatul francez, Lyon se află pe locul 7, la 18 puncte de liderul PSG și la 9 puncte de un loc de cupele europene

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.