Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Transferul lui Cavani la Atletico Madrid, blocat de PSG. Condițiile parizienilor

Vlad Dumitrescu

Actualizat 16/01/2020 la 15:04 GMT+2

PSG a avertizat anturajul lui Cavani că nu îl va lăsa să plece dacă Atletico Madrid nu va oferi cel puțin 20 de milioane de euro.

Edinson Cavani of Paris Saint-Germain during the Ligue 1 match between Paris Saint-Germain and Nimes Olympique at Parc des Princes on August 11, 2019

Credit imagine: Getty Images

Din punctul de vedere al lui Cavani, singura destinație pe care o acceptă este Atletico Madrid, cu care s-ar fi înțeles deja, conform informațiilor din presa spaniolă.
Cele două cluburi negociază în continuare, însă pare că le va fi foarte greu celor de la Atletico să ofere suma cerută de parizieni. Madrilenii ar prefera să îl ia sub formă de împrumut, cu obligație de cumpărare în vară, ofertă care a fost respinsă însă imediat de PSG.
Cavani este conștient că nu îl va ajuta să forțeze o plecare, având exemplul colegilor Rabiot și Veratti, dar rămâne încrezător că va părăsi echipa chiar în această iarnă.
Alexandre Lacazette

Varianta de rezervă a lui Atletico

Atletico Madrid va încerca să îl transfere pe Alexandre Lacazette de la Arsenal dacă achiziția lui Edinson Cavani nu se va finaliza.
Orice acord dintre Arsenal și Atletico care l-ar implica pe Lacazette ar putea însemna și plecarea lui Thomas Lemar la Arsenal. Lemar nu a fost în cea mai bună formă de când a plecat de la Monaco la începutul sezonului trecut, o mișcare care a avut loc după ce francezul a fost dorit și de Arsenal și Liverpool.
Cele mai tari transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS, disponibil pe pagina de Facebook a Eurosport, în fiecare luni și vineri de la 18:00.
live transfers
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo