Astfel, Amiens și Toulouse urmează să fie retrogradate în Ligue 2, cu toate că ar mai fi fost de jucat 10 etape. În Champions League se vor califica PSG, Marseille și Rennes în timp ce Lille, Reims și Nice vor merge în Europa League.
Vestea este bună pentru Lorient și Lens din Ligue 1 care vor fi promovate în Ligue 1 pentru sezonul 2020/2021. Având în vedere că nu va exista un play-off în Ligue 2, Nimes își va păstra locul din primul eșalon francez.
Toate propunerile LPF (liga franceză) vor fi votate de un consiliu de directori și apoi validate și confirmate de un consiliu general pentru ca abia apoi să fie oficiale. Conform presei franceze, este aproape sigur că totul va fi aprobat, dar nu se dorește ca nimic să fie făcut public până procesul nu este complet. Votul final va avea loc la începutul lui mai.
Ligue 1
Comunicat dur al Ligii Spaniole de Fotbal după anunțul prelungirii transferului lui Mbappe la PSG!
22/05/2022 LA 08:08

Guvernul a oprit fotbalul

Decizia Guvernului de a opri orice tentativă ca fotbalul să fie reluat în Franța nu lasă nicio alternativă Federației. Astfel, până cel mai devreme în luna august nu se va mai juca fotbal profesionist în Franța! Când fotbalul va reveni în Franța, o va face direct cu sezonul 2020/2021.
Spre deosebire de Olanda, aceasta este momentan decizia dată de Guvern. Liga din Franța urmează să se întâlnească luna viitoare pentru a analiza situația și ce înseamnă acest lucru pentru promovare, retrogradare și desemnarea campioanei.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ligue 1
Zidane și rolul său decisiv în telenovela Kylian Mbappé!
22/05/2022 LA 05:45
Ligue 1
Meci magic al lui Mbappe, imediat după ce a semnat prelungirea cu PSG
21/05/2022 LA 20:53