Fotbal
Ligue 1

Echipa cu cei mai frumoşi fani din Franţa revine în Ligue 1! Deciziile anunțate de presa franceză

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Fanii Lens

Credit imagine: Getty Images

DeVlad Dumitrescu
30/04/2020 la 16:20

L'Equipe a anunțat că în Franța clasamentul va fi înghețat. Drept urmare PSG va fi desemnată campioană în timp ce Lens, formația cu unii dintre cei mai pasionați fani din țară, va promova în Ligue 1.

Astfel, Amiens și Toulouse urmează să fie retrogradate în Ligue 2, cu toate că ar mai fi fost de jucat 10 etape. În Champions League se vor califica PSG, Marseille și Rennes în timp ce Lille, Reims și Nice vor merge în Europa League.

Vestea este bună pentru Lorient și Lens din Ligue 1 care vor fi promovate în Ligue 1 pentru sezonul 2020/2021. Având în vedere că nu va exista un play-off în Ligue 2, Nimes își va păstra locul din primul eșalon francez.

Ligue 1

Vărul lui Neymar a semnat cu o formație din Europa! "V-ați fi așteptat la asta?"

01/06/2020 LA 15:36

Toate propunerile LPF (liga franceză) vor fi votate de un consiliu de directori și apoi validate și confirmate de un consiliu general pentru ca abia apoi să fie oficiale. Conform presei franceze, este aproape sigur că totul va fi aprobat, dar nu se dorește ca nimic să fie făcut public până procesul nu este complet. Votul final va avea loc la începutul lui mai.

Guvernul a oprit fotbalul

Decizia Guvernului de a opri orice tentativă ca fotbalul să fie reluat în Franța nu lasă nicio alternativă Federației. Astfel, până cel mai devreme în luna august nu se va mai juca fotbal profesionist în Franța! Când fotbalul va reveni în Franța, o va face direct cu sezonul 2020/2021.

Spre deosebire de Olanda, aceasta este momentan decizia dată de Guvern. Liga din Franța urmează să se întâlnească luna viitoare pentru a analiza situația și ce înseamnă acest lucru pentru promovare, retrogradare și desemnarea campioanei.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Ligue 1

Mouscron, la un pas să devină satelitul unui club important din Europa. Toate detaliile tranzacţiei

26/05/2020 LA 12:29
Ligue 1

Jordan Diakiese, fostul jucător al lui PSG, a încetat din viaţă la doar 24 de ani

23/05/2020 LA 12:49
Subiecte asemănătoare
FotbalLigue 1
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ultimele știri

The Emirates FA Cup

Cupa Angliei revine pe Eurosport. S-a anunțat programul sferturilor de finală

ACUM 6 MINUTE

Ultimele videoclipuri

Fotbal

#DORdeSPORT cu Mircea Bornescu

00:27:58

Cele mai populare

Snooker

Masterclass - Ronnie O'Sullivan te învață cum să execuți lovitura cu sprijinul

IERI LA 10:23
Vezi mai multe