Din primele 5 campionate europene, Ligue 1 a fost primul care spus "Stop". Marți, premierul Edouard Phillipe a făcut anunțul oficial. O decizie dură, care lovește puternic în mai multe ramuri ale economiei franceze. Pentru Guvernul de la Paris, lucrurile sunt clare: fără fotbal până la 1 septembrie. Președintele Macron așteaptă acum decizia celorlalte țări și încurajează că aceste competiții să nu se reia.
Potrivit cotidianului "Le Parisien", Emmanuel Macron dorește o "armonizare" a deciziilor în acest sens cu celelalte campionate puternice de fotbal.
Ligue 1
Pochettino nu mai e antrenorul lui PSG. Anunțul oficial al clubului francez
05/07/2022 LA 11:48
https://i.eurosport.com/2020/04/18/2808020.jpg

Italia ar putea fi următoarea. Spania și Germania, nu

În Italia, starea de spirit s-a schimbat în ultimele 24 de ore. Deciziile luate de Olanda și Franța sunt date ca exemplu într-o declarație de miercuri seara.
Pentru a scăpa de această stare de incertitudine, mai bine urmăm calea Franței și a Olandei - Vincenzo Spadafora, ministru Sportului
Spaniolii sunt, însă, deciși să reia sezonul. Primul ministru Pedro Sanchez a anunțat că antrenamentele individuale ale sportivilor pot reîncepe din 4 mai. O poziție asemănătoare a avut și ministru Muncii din Germania, care a spus că susține revenirea campionatului de fotbal în luna mai.
Siguranța jucătorilor și a antrenorilor este pe primul loc, iar poate fi asigurată prin măsuri corecte. Liga germană are un plan bun și care reduce riscurile, iar noi îl susținem - Björn Böhning, ministrul Muncii

Alphonso Davies, antrenament Bayern

Credit imagine: Getty Images

Premier League a făcut deja un plan de revenire în iunie, chiar dacă toate meciurile se vor disputa fără spectatori.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ligue 1
Fratele lui Kylian Mbpappe îi calcă pe urme superstarului lui PSG. Cine e Ethan, puștiul de 15 ani
05/07/2022 LA 06:41
Ligue 1
Clauză "anti-PSG" pentru Vinicius
28/06/2022 LA 07:14