Fotbal
Ligue 1

Emmanuel Macron vrea să convingă alți șefi de state să oprească toate competițiile sportive

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Emmanuel Macron

Credit imagine: Getty Images

DeIon Alexandru
30/04/2020 la 08:02 | Actualizat 30/04/2020 la 08:03

În Franța, președintele Emmanuel Macron și Guvernul de la Paris au decis ca sezonul din Ligue 1 să fie oprit, iar fotbalul să se poate relua abia în 1 septembrie. Potrivit ziarului "Le Parisien", Macron își dorește ca toate campionatele de fotbal din Europa să fie anulate.

Din primele 5 campionate europene, Ligue 1 a fost primul care spus "Stop". Marți, premierul Edouard Phillipe a făcut anunțul oficial. O decizie dură, care lovește puternic în mai multe ramuri ale economiei franceze. Pentru Guvernul de la Paris, lucrurile sunt clare: fără fotbal până la 1 septembrie. Președintele Macron așteaptă acum decizia celorlalte țări și încurajează că aceste competiții să nu se reia.

Ligue 1

Vărul lui Neymar a semnat cu o formație din Europa! "V-ați fi așteptat la asta?"

01/06/2020 LA 15:36

Potrivit cotidianului "Le Parisien", Emmanuel Macron dorește o "armonizare" a deciziilor în acest sens cu celelalte campionate puternice de fotbal.

Italia ar putea fi următoarea. Spania și Germania, nu

În Italia, starea de spirit s-a schimbat în ultimele 24 de ore. Deciziile luate de Olanda și Franța sunt date ca exemplu într-o declarație de miercuri seara.

Pentru a scăpa de această stare de incertitudine, mai bine urmăm calea Franței și a Olandei - Vincenzo Spadafora, ministru Sportului

Spaniolii sunt, însă, deciși să reia sezonul. Primul ministru Pedro Sanchez a anunțat că antrenamentele individuale ale sportivilor pot reîncepe din 4 mai. O poziție asemănătoare a avut și ministru Muncii din Germania, care a spus că susține revenirea campionatului de fotbal în luna mai.

Siguranța jucătorilor și a antrenorilor este pe primul loc, iar poate fi asigurată prin măsuri corecte. Liga germană are un plan bun și care reduce riscurile, iar noi îl susținem - Björn Böhning, ministrul Muncii

Alphonso Davies, antrenament Bayern

Credit imagine: Getty Images

Premier League a făcut deja un plan de revenire în iunie, chiar dacă toate meciurile se vor disputa fără spectatori.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Ligue 1

Mouscron, la un pas să devină satelitul unui club important din Europa. Toate detaliile tranzacţiei

26/05/2020 LA 12:29
Ligue 1

Jordan Diakiese, fostul jucător al lui PSG, a încetat din viaţă la doar 24 de ani

23/05/2020 LA 12:49
Subiecte asemănătoare
FotbalLigue 1
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ultimele știri

The Emirates FA Cup

Cupa Angliei revine pe Eurosport. S-a anunțat programul sferturilor de finală

PESTE 33 MINUTE

Ultimele videoclipuri

Fotbal

#DORdeSPORT cu Mircea Bornescu

00:27:58

Cele mai populare

Snooker

Masterclass - Ronnie O'Sullivan te învață cum să execuți lovitura cu sprijinul

IERI LA 10:23
Vezi mai multe