Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

”Este cel mai fericit sezon din cariera mea!” Neymar a dat uitării perioada grea de la PSG

Eurosport
DeEurosport

Publicat 27/04/2021 la 17:34 GMT+3

Neymar se simte foarte bine la PSG, drept dovadă pofta de joc pe care a arătat-o brazilianul atunci când nu a fost accidentat sau suspendat.

Neymar își va prelungi contractul cu PSG până în 2026

Credit imagine: Getty Images

articol de Romeo Ene
PSG va evolua împotriva lui Manchester City miercuri, 22:00, în turul semifinalelor Ligii Campionilor, iar Neymar este convins că sezonul 2020-2021 a fost cel mai fericit al său la Paris, iar jucătorul adus de la Barcelona contra sumei de 220 de milioane de euro în 2017 a lăsat deoparte momentele dificile pe care le-a traversat în trecut în Franţa.

Neymar, fericit la PSG

Au existat foarte multe aşteptări de la Neymar, ţinând cont de faptul că PSG a plătit o sumă de transfer-record de 220 de milioane de euro pentru a-l aduce pe brazilian de la Barcelona în 2017, iar acesta a încercat să se ridice la suma investită în primele sale două sezoane, însă a fost măcinat de accidentări şi nu a reuşit să-şi ajute mai mult echipa.
La un moment dat se discuta despre o posibilă revenire a lui Neymar pe Camp Nou, dar acesta a rămas la PSG şi este gata să-şi conducă echipa către a doua finală de Liga Campionilor consecutivă.
Neymar, care intră în ultimul an de contract cu formaţia de pe Parc des Princes, spune că acum se bucură de fotbalul său la PSG mai mult ca niciodată, ceea ce consideră că este o justă recompensă pentru munca grea pe care a depus-o de-a lungul timpului. Întrebat în legătură cu posibile noutăţi legate de situaţia sa contractuală cu campioana Franţei, Neymar a declarat la conferința de presă premergătoare disputei cu City: ‘’Am vorbit despre asta și după ultimul joc. Nu cred că trebuie să spun mai multe. Mai am contract aici, la Paris. Vrem să facem ceea ce este mai bun pentru toată lumea. Am spus deja că sunt fericit aici și mă simt mult mai bine decât în urmă cu câteva luni.’’
‘’Sunt câteva aspecte pe care le-am îmbunătățit aici. De asemenea, am trecut prin momente dificile, iar oamenii cunosc aceste lucruri. Am lucrat întotdeauna din greu și am fost întotdeauna profesionist, contrar a ceea ce cred unii oameni”, a adăugat brazilianul.

Neymar, sezon bun în ciuda accidentărilor

Problemele medicale ale lui Neymar au continuat de-a lungul sezonului actual, iar PSG a trebuit să se descurce mult timp fără el atât pe plan intern, cât și pe cel european, dar brazilianul a oferit o contribuție semnificativă echipei atunci când a fost apt de joc.
Jucătorul de 29 de ani a marcat 14 goluri în 24 de meciuri în toate competițiile până în prezent, oferind în același timp nouă pase decisive. Internaționalul brazilian a fost în cea mai bună formă, întrucât echipa lui Mauricio Pochettino a reuşit să o elimine pe Bayern, deţinătoarea trofeului UCL, încă din sferturi și acesta afirmă că nu-i va opri nimic pentru a ridica trofeul în luna mai.
"Cu siguranță va fi un joc dificil", a adăugat el. "Nu există echipe ușoare la acest nivel. Manchester City este o echipă de nivel superior, este o semifinală. Va fi la fel de greu cum a fost împotriva lui Bayern. Vom face orice pentru a câștiga.’’
‘’PSG a crescut foarte mult, clubul este mai respectat. Când oamenii vorbesc despre PSG, ei știu că suntem în primele patru, cinci sau șase echipe din UCL. Suntem pe punctul de a câștiga Liga Campionilor."
PSG – Manchester City se joacă miercuri, de la ora 22:00, în turul semifinalelor UCL.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo