Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Fabio Aurelio: "Aș fi dezamăgit de cariera mea, dacă aș fi Neymar". Starul lui PSG nu s-a mai cenzurat când l-a auzit

Cristian Mihală

Actualizat 19/04/2022 la 13:46 GMT+3

Fabio Aurelio, fostul fundaș stânga al lui Liverpool, l-a enervat peste măsură pe conaționalul său, Neymar, cu aprecierile la adresa carierei starului lui PSG.

Neymar - PSG OM - Débrief

Credit imagine: Getty Images

Neymar a fost văzut încă când era la Santos un jucător care are potențial să se transforme într-unul dintre cei mai mari fotbaliști din istorie. Starul brazilian a ajuns la Barcelona, alături de care a câștigat Champions League, dar niciodată nu a reușit să se apropie de predicțiile specialiștilor.
Măcinat de accidentări și cu o viață extra-sportivă îndoielnică, marele talent brazilian nu s-a irosit, dar e văzut de mulți ca o dezamăgire, trăind fie în umbra lui Messi (la Barcelona), fie a lui Mbappe (la PSG). Brazilia îl vedea un nou Pele, capabil să își ducă naționala către un nou titlu mondial, dar acest lucru nu s-a întâmplat.
CITEȘTE ȘI:

Neymar, extrem de deranjat de aprecierile lui Fabio Aurelio

Ca atare, deși probabil va deveni golgheterul all-time al "selecao", Neymar nu se bucură de cele mai bune aprecieri în Brazilia. Fabio Aurelio, jucător care a evoluat pentru Liverpool ca fundaș stânga în perioada 2006-2012, s-a declarat dezamăgit de cariera atacantului lui PSG, care avea potențial să ajungă mult mai departe.
"Aș fi foarte dezamăgit de cariera mea, dacă aș fi Neymar. Să ai un asemenea talent și să nu fi câștigat niciodată "Balonul de Aur" mi se pare o nereușită. A avut toate condițiile să performeze la cel mai înalt nivel, dar nu a făcut-o. Poate că alte lucruri sunt mai importante pentru el decât fotbalul, nu știu", a spus Fabio Aurelio într-un interviu pentru presa din Brazilia.
Remarca lui Fabio Aurelio l-a scos din sărite pe Neymar, care a văzut declarațiile fostului apărător drept un atac la persoană. Într-o postare pe Instagram, starul lui PSG a ținut să îl pună la punct pe jucătorul care a cucerit Cupa UEFA și Supercupa Europei cu Valencia, înainte de transferul la Liverpool.
"M-am săturat de acești foști jucători care deschid gura doar ca să spună rahaturi. Un interviu de 5 minute și tot ce a făcut a fost să vorbească despre viețile altora. Dacă vrei să critici, critică. Dar să vorbești doar astfel de rahaturi nu e posibil", a scris Neymar pe rețeaua de socializare amintită anterior.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo