Neymar a fost văzut încă când era la Santos un jucător care are potențial să se transforme într-unul dintre cei mai mari fotbaliști din istorie. Starul brazilian a ajuns la Barcelona, alături de care a câștigat Champions League, dar niciodată nu a reușit să se apropie de predicțiile specialiștilor.
Măcinat de accidentări și cu o viață extra-sportivă îndoielnică, marele talent brazilian nu s-a irosit, dar e văzut de mulți ca o dezamăgire, trăind fie în umbra lui Messi (la Barcelona), fie a lui Mbappe (la PSG). Brazilia îl vedea un nou Pele, capabil să își ducă naționala către un nou titlu mondial, dar acest lucru nu s-a întâmplat.
CITEȘTE ȘI:
Ligue 1
Meci magic al lui Mbappe, imediat după ce a semnat prelungirea cu PSG
ACUM 2 ORE
GESTUL URIAȘ PREGĂTIT DE LIVERPOOL CA SEMN DE OMAGIU PENTRU DRAMA LUI CRISTIANO RONALDO

Neymar, extrem de deranjat de aprecierile lui Fabio Aurelio

Ca atare, deși probabil va deveni golgheterul all-time al "selecao", Neymar nu se bucură de cele mai bune aprecieri în Brazilia. Fabio Aurelio, jucător care a evoluat pentru Liverpool ca fundaș stânga în perioada 2006-2012, s-a declarat dezamăgit de cariera atacantului lui PSG, care avea potențial să ajungă mult mai departe.
"Aș fi foarte dezamăgit de cariera mea, dacă aș fi Neymar. Să ai un asemenea talent și să nu fi câștigat niciodată "Balonul de Aur" mi se pare o nereușită. A avut toate condițiile să performeze la cel mai înalt nivel, dar nu a făcut-o. Poate că alte lucruri sunt mai importante pentru el decât fotbalul, nu știu", a spus Fabio Aurelio într-un interviu pentru presa din Brazilia.
Remarca lui Fabio Aurelio l-a scos din sărite pe Neymar, care a văzut declarațiile fostului apărător drept un atac la persoană. Într-o postare pe Instagram, starul lui PSG a ținut să îl pună la punct pe jucătorul care a cucerit Cupa UEFA și Supercupa Europei cu Valencia, înainte de transferul la Liverpool.
"M-am săturat de acești foști jucători care deschid gura doar ca să spună rahaturi. Un interviu de 5 minute și tot ce a făcut a fost să vorbească despre viețile altora. Dacă vrei să critici, critică. Dar să vorbești doar astfel de rahaturi nu e posibil", a scris Neymar pe rețeaua de socializare amintită anterior.
Ligue 1
Mbappe rămâne, un alt star pleacă de la PSG. Al-Khelaifi a făcut anunțul
ACUM 5 ORE
Ligue 1
"Dinastia Mbappe" a început la PSG. Starul francez aduce un om cheie la campioana Franței
ACUM 7 ORE