Cesc Fabregas, unul dintre cei mai experimentați jucători din lotul monegascilor, a vorbit recent despre rutina sa zilnică, generată de carantina la domiciliu. Fostul campion mondial a povestit cum se descurcă în aceste zile, dezvăluind că acum poate să petreacă mai mult timp alături de copiii săi, lucru cu care nu a fost obișnuit până în prezent.
"Și noi, fotbaliștii, suntem ca toată lumea. Suntem blocați în casă pentru că avem responsabilitatea socială să nu contribuim la răspândirea coronavirusul. De curând am cumpărat mai multe aparate de forță ca să lucrez acasă. Nu există altă variantă, pentru că nimeni nu știe cât vom sta în casă, departe de terenurile de antrenament. Încerc să mă antrenez cel puțin o oră pe zi.", a povestit Fabregas, pentru Marca.

Fabregas: "Este un privilegiu"

Liga
Real dă asaltul pentru un fotbalist din Ligue 1! Pentru cine și-au trimis reprezentantul în Franța
IERI LA 13:33
Fabregas încearcă să vadă și partea plină a paharului în această perioadă delicată cu care fotbaliștii nu s-au mai întâlnit până acum. Fostul internațional spaniol a dezvăluit că există și plusuri în ceea ce privește carantina la domiciliu.
"Perioada de carantină îmi permite să fac lucruri de care rareori m-am bucurat de-a lungul carierei. În fiecare dimineață mă trezesc și iau micul dejun alături de copiii mei. La fel, seara luăm masa împreună, apoi îi duc la culcare.
Este un privilegiu că pot face acest lucru zilnic. Până în acest moment n-am reușit să petrec mult timp cu ei. În aceste momente, este bine să privești partea bună a lucrurilor. Sunt sigur că multă lumea va face la fel ca mine.
În același timp, trebuie să am grijă la regimul alimentar. Totul este controlat de la distanță de către club. Jucătorii trebuie să le trimită nutriționiștilor poze cu ce mănâncă la micul dejun, prânz și cină.", a mai spus spaniolul.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Rangnick vrea întăriri! Cine sunt cei 5 mijlocași cu care Manchester United ar putea semna în iarnă
20/12/2021 LA 14:21
Ligue 1
PSG, victorie clară în derby-ul cu AS Monaco! Mbappe, dublă pe Parc des Princes! Messi, pasă de gol
12/12/2021 LA 21:39