Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Faza serii în Europa! Mbappe i-a oferit unui copil un cadou superb de Crăciun, în mijlocul meciului

Cosmin Cioboata

Publicat 22/12/2019 la 12:59 GMT+2

Kylian Mbappe a oferit momentul serii în partida dintre PSG și Amiens, din etapa 19 a campionatului Franței. Spre finalul confruntării de pe Parc des Princes, un copil a intrat pe teren și i-a cerut lui Mbappe un autograf. Atacantul nu a ezitat și i-a oferit puștiului o amintire pe care n-o va uita prea curând.

mbappe kid

Credit imagine: Getty Images

În minutul 90 al confruntării dintre PSG și Amiens, un copil a pătruns pe teren, iar meciul a fost întrerupt. Băiatul a reușit să treacă peste vigilența stewarzilor și i-a cerut lui Mbappe un autograf pe o carte. Atacantul de 21 de ani nu a stat prea mult pe gânduri și i-a oferit tânărului său fan autograful mult dorit și apoi a mers alături de el spre marginea terenului.

Mbappe a egalat o performanță veche de 50 ani

Mbappe a reușit o "dublă" în meciul dintre PSG și Amiens și a devenit primul francez care înscrie minimum 30 de goluri în Ligue 1 într-un singur an, după performanța reușită tocmai în 1969, de Herve Revelli.
Atacantul lui PSG a deschis scorul în meciul cu Amiens, scor 4-1, după numai 10 minute, iar la jumătatea reprizei secunde a reușit "dubla". Grație reușitelor de pe Parc des Princes, Mbappe a ajuns la 31 de goluri în 2019 și a egalat recordul lui Revelli, stabilit în urmă cu 50 de ani.
Mai mult, al doilea cel mai scump transfer din istoria fotbalului, și-a mai trecut în cont o realizare incredibilă: a înscris în ultimele 7 meciuri disputate de PSG în toate competițiile. Golgheterul campioanei Franței mai are nevoie de o singură partidă cu gol ca să egaleze recordul stabilit de Carlos Bianchi în sezonul 1978/1979.
mbappe kid

Mbappe, 80 de goluri pentru PSG

La doar 21 de ani, Mbappe este al optulea marcator din istoria lui PSG, cu un total de 80 de goluri.
În fața lui Mbappe, în clasamentul marcatorilor, se află Edinson Cavani (195 de goluri), Zlatan Ibrahimovic (156 de goluri), Pauleta (109 goluri), Dominique Rocheteau (100 de goluri), Mustapha Dahleb (98 de goluri), Francois M’Pele (95 de goluri) și Safet Susic (85 de goluri)
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo