Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Fostul selecționer al Spaniei, Robert Moreno, este noul antrenor al lui AS Monaco

Sebastian Ujica

Actualizat 28/12/2019 la 22:44 GMT+2

AS Monaco a decis să renunțe la Leonardo Jardim după o primă parte a campionatului dezamăgitoare.

Robert Moreno rueda de prensa

Credit imagine: EFE

AS Monaco a anunțat oficial în această seară plecarea lui Jardim și înlocuirea acestuia cu Robert Moreno.
--------------
Fostă semifinalistă în UEFA Champions League în 2017, AS Monaco, a avut o cădere importantă după performanța din acel an. Plecările unor piese grele precum Mbappe, Bernardo Silva, Mendy sau Fabinho a dus la un regres important. Leonardo Jardim a fost dat afară în octombrie 2018, înlocuit cu Thierry Henry. După doar 4 luni, Jardim a fost readus în locul lui Henry.
Acum, AS Monaco a decis să-l demită din nou pe Jardim în condițiile în care Monaco este pe locul 7 în clasament, la 17 puncte în spatele liderului Paris Saint-Germain. Iar înlocuitorul său este Robert Moreno!
Spaniolii de la AS scriu că mutarea va fi oficializată luni iar Moreno va prelua echipa la care se află în continuare jucători cu nume precum Cesc Fabregas, Ben Yedder sau Gelson Martins. Obiectivul lui Moreno va fi calificarea în cupele europene în sezonul următor.
Robert Moreno a fost selecționerul naționalei Spaniei după ce Luis Enrique a renunțat la funcție din cauza tragediei din familia sa. El a dus naționala Spaniei la Euro, însă a fost înlocuit de Luis Enrique cu care a intrat într-un conflict public din cauza dorinței lui Moreno de a fi pe bancă la Campionatul European.
Robert Moreno va semna un contract până în vara lui 2021 cu AS Monaco.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo