AS Monaco a anunțat oficial în această seară plecarea lui Jardim și înlocuirea acestuia cu Robert Moreno.
--------------
Ligue 1
E sau nu Messi accidentat? Precedentul periculos care pune sub semnul întrebării anunțul lui PSG
22/09/2021 LA 08:16
Fostă semifinalistă în UEFA Champions League în 2017, AS Monaco, a avut o cădere importantă după performanța din acel an. Plecările unor piese grele precum Mbappe, Bernardo Silva, Mendy sau Fabinho a dus la un regres important. Leonardo Jardim a fost dat afară în octombrie 2018, înlocuit cu Thierry Henry. După doar 4 luni, Jardim a fost readus în locul lui Henry.
Acum, AS Monaco a decis să-l demită din nou pe Jardim în condițiile în care Monaco este pe locul 7 în clasament, la 17 puncte în spatele liderului Paris Saint-Germain. Iar înlocuitorul său este Robert Moreno!
Spaniolii de la AS scriu că mutarea va fi oficializată luni iar Moreno va prelua echipa la care se află în continuare jucători cu nume precum Cesc Fabregas, Ben Yedder sau Gelson Martins. Obiectivul lui Moreno va fi calificarea în cupele europene în sezonul următor.
Robert Moreno a fost selecționerul naționalei Spaniei după ce Luis Enrique a renunțat la funcție din cauza tragediei din familia sa. El a dus naționala Spaniei la Euro, însă a fost înlocuit de Luis Enrique cu care a intrat într-un conflict public din cauza dorinței lui Moreno de a fi pe bancă la Campionatul European.
Robert Moreno va semna un contract până în vara lui 2021 cu AS Monaco.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ligue 1
Thierry Henry a comentat refuzul lui Messi de a da mâna cu Pochettino! De ce nu e surprins francezul
20/09/2021 LA 18:15
Fotbal
Spania, fără jucători de la Real Madrid pentru preliminariile CM 2022! Convocările lui Luis Enrique
26/08/2021 LA 13:31