"Ca întotdeauna, fotbalul nu are memorie. Mereu alături de tine! Te iubesc mult!", a scris Suarez pe Instagram alături de o fotografie în care apare alături de Messi şi Neymar, şi el huiduit duminică. Suarez a fost coleg cu Messi la FC Barcelona (2014-2020).
"Fotbalul nu are memorie... Este păcat. Mereu alături de voi, fraţii mei", a scris, la rândul său, pe Twitter mijlocaşul Cesc Fabregas, care a fost coechipier cu Messi la FC Barcelona (2011-2014).
Ligue 1
Messi, adio revenire la Barcelona! Va cumpăra 35% din acțiunile clubului la care va juca din 2023
ACUM 8 ORE
CITEȘTE ȘI:
LIONEL MESSI, TOT MAI APROAPE DE REVENIREA PE CAMP NOU?! TATĂL FOTBALISTULUI I-AR FI CONTACTAT DEJA PE CATALANI

Scene fără precedent la PSG - Bordeaux

Suporterii prezenţi pe stadionul Parc des Princes i-au întâmpinat pe jucătorii echipei de fotbal Paris Saint-Germain cu fluierături, cu excepţia lui Kylian Mbappe, al cărui nume a fost aclamat, duminică, la meciul cu Bordeaux din Ligue 1 (3-0), după decepţia generată de eliminarea grupării pariziene din Liga Campionilor de către Real Madrid.
Cele mai puternice fluierături au fost auzite la anunţul componenţei echipelor şi au fost destinate lui Neymar şi Lionel Messi, starurile care au decepţionat în meciul cu Real Madrid (1-3).
Antrenorul Mauricio Pochettino a fost şi el ţinta fluierăturilor. Jucătorii au fost huiduiţi şi la intrarea pe teren.
Suporterii ultras ai echipei Paris Saint-Germain au cerut, duminică, demisia conducerii clubului parizian, o premieră de la preluarea grupării franceze de către proprietarii qatarieni în 2011, după noua "deziluzie" suferită miercuri în optimile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal în faţa lui Real Madrid (1-0, 1-3).
Sursa: Agerpres
Liga
Real Madrid, Barcelona și Atletico, fără victorie în penultima etapă din La Liga! Rezultatele serii
IERI LA 19:38
Liga
Messi, așteptat înapoi la Barcelona! Anunțul tatălui său care le dă speranțe fanilor din Spania
IERI LA 16:31