Viitorul lui Leo Messi continuă să fie una dintre marile întrebări din lumea fotbalului. Barcelona are în prezent o conducere administrativă interimară și abia după alegerile prezidențiale din martie lui Messi i se va propune un nou contract. S-ar putea să fie totuși prea târziu, deoarece există tot mai multe indicii că argentinianul va semna cu PSG la finalul acestui sezon.
În noul număr al revistei France Football, Messi apare pe prima pagină îmbrăcat într-un tricoul al lui PSG, iar titlul este foarte sugestiv: "Cartea secretă a lui PSG".
Liga
Messi va reveni la Barcelona în 2023!Anunțul de ultimă oră făcut de o sursă autorizată din Argentina
ACUM 8 ORE
De asemenea, francezii au dat deja publicității un rezumat al noii ediții, anuntându-se dezvăluiri clare, care certifică zvonurile potrivit cărora argentinianul va juca la Paris din sezonul următor. Contribuția lui Neymar la efectuarea tranzacției, condițiile pe care le-ar pune Messi pentru o mutare pe Parc de Princes, dar și toate detaliile financiare ale unei mutări care ar zgudui lumea fotbalului vor putea fi citite mâine în prestigioasa publicație.
Evident, totul poate fi doar o încercare de destabilizare a clubului catalan, având în vedere că mai este doar o săptămână până la turul optimilor de finală din Champions League dintre Barcelona și PSG. Totuși, France Football este un nume prestigios în presa sportivă internațională și e posibil ca francezii să cunoască detalii păstrate secret până acum.
https://i.eurosport.com/2020/12/14/2955512.jpg

Tot mai multe indicii ăl dau pe Messi la Barcelona

În ultimul timp, reprezentanții PSG-ului și-au declarat public intențiile de a-l înregimenta pe Messi din vară. Neymar declara acum câteva luni că este sigur că va face din nou echipă cu Messi în viitorul sezon, iar Di Maria spunea cu câteva zile în urmă că ar fi un vis împlinit să-l aibă coleg pe Messi și la echipa de club.
În plus, brazilianul Leonardo, directorul sportiv al parizienilor, a declarat și el că jucători precum Messi sunt în atenția PSG-ului, iar Mauricio Pochettino nu și-a ascuns nici el dorința de a-l avea pe argentinain sub comanda sa.
Ținând cont de puterea financiară a celor de la PSG, deși și francezii au pierderi uriașe din cauza pandemiei, este posibil ca Messi să poată fi convins să-și părăsească clubul de suflet pentru a încerca o altă aventură pe final de carieră.
Rămâne de văzut ce va alege Messi, deaorece toate mingile sunt în terenul lui. Cel puțin la nivel declarativ, noua conducere a Barcelonei, indiferent care va fi ea, va avea ca principal obiectiv păstrarea lui Messi. Trebuie însă ca și jucătorul să vrea să continue, deoarece episodul din vara trecută, când a solicitat să fie lăsat să plece, nu poate fi trecut prea ușor cu vederea.
https://i.eurosport.com/2021/02/08/2988433.jpg
Liga Campionilor UEFA
Barcelona poate câștiga mai mult decât 3 puncte cu Inter! Miza pusă în dubla manșă cu italienii
ACUM 9 ORE
Liga Campionilor UEFA
Xavi, despre o posibilă revenire a lui Messi la Barcelona: "Nu îi facem nicio favoare"
IERI LA 19:14