Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Francezii anunță că PSG a încercat să-l convingă pe Klopp să vină în vara viitoare

Ion Alexandru

Actualizat 30/12/2019 la 09:12 GMT+2

Directorul sportiv de la PSG, Leonardo a stat de vorbă o oră cu Jurgen KLopp în urmă cu câteva zile, iar francezii de la le10sport.com au aflat răspunsul. "Mă simt bine la Liverpool. Nu este vorba de bani" a spus managerul german care conduce Liverpool către primul titlu în Anglia după 30 de ani.

Jürgen Klopp vom FC Liverpool

Credit imagine: Getty Images

Jurgen Klopp este cel mai bun antrenor din lume, iar ambiția nemăsurată a șeicilor de PSG s-a tradus într-o ofertă pentru omul care a avut un an fantastic la Liverpool.
PSG vrea să treacă la nivelul următor și a început să caute soluții pentru vara lui 2020, când neamțul Tuchel va fi înlocuit. E clar că parcursul lui PSG din Champions League va fi decisiv, dar experiențele anterioare și valoarea adversarilor face ca misiunea lui Tuchel să fie extrem de grea.
Jurgen Klopp

Obiectivul Klopp

Brazilianul Leonardo este directorul sportiv al parizienilor și a fost mandatat să vadă care sunt pretențiile lui Klopp, antrenorul care i-a deschis drumul lui Tuchel la Mainz și Borussia Dortmund.
Leonardo l-a sunat pe Klopp imediat după meciul lui Liverpool câștigat de Boxing Day, 4-0 la Leicester și i-a prezentat strategia de extindere pe care PSG o are. Francezii anunță că discuția a durat o oră, iar la final Klopp a explicat rațiunea pentru care preferă să rămână pe Anfield.
Mă simt bine la Liverpool. Ce mi se întâmplă aici este un vis devenit realitate. Nu este vorba de bani. Am șansa de a câștuga titlul în Premier League și de a face oameni fericiți

Allegri, următorul pe listă

Leonardo are o o listă scurtă și cu nume selecte pentru vara viitoare. Klopp a ieșit repede din discuție, dar PSG vrea un nume mare pentru a-l înlocui pe Tuchel în 2020.
Liber de contract după plecarea de la Juventus, Massimiliano Allegri a fost de mai multe ori ofertat de cluburile mari ale Europei. Până acum, italianul a refuzat, dar PSG pare dispusă să-i pună pe masă o ofertă foarte avantajoasă.
PSG a terminat anul 2019 cu 5 victorii și cu un singur gol încasat, iar Neymar a fost de neoprit. Șeicii sunt insă cu ochii pe premiul cel mare, iar visul lor este Champions League.
Până acum, Allegri a dus-o pe Juve de două ori în finală și pare candidatul perfect pentru acest job.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo