Francezii de la Le 10 Sport anunță un scenariu cu adevărat suprarealist pe care îl ia în calcul Paris Saint-Germain. Conducerea clubului din capitala Franței ia în calcul o posibilă plecare a lui Thomas Tuchel, acesta fiind dorit de către Bayern Munchen.
Astfel, cei de la PSG își fac deja calcule pentru viitorul băncii echipei. Iar una dintre variante este aducerea lui Pep Guardiola cu Xavi ca antrenor secund! Legenda celor de la Barcelona, Xavi, a impresionat în Qatar unde a jucat din 2015 până la retragerea de anul acesta, pentru ca apoi să o preia pe Al Sadd și să ajungă până în semifinalele Ligii Campionilor Asiei.

Xavi, principala țintă

Premier League
Englezii anunță că Guardiola ar putea prelua o națională cu nume, după ce va pleca de la City
IERI LA 15:18
Pep Guardiola are contract cu Manchester City până în 2021 însă zvonuri despre o posibilă plecare a acestuia persistă. Iar PSG este încurajată de faptul că City se află la 14 puncte în spatele celor de la Liverpool iar în UEFA Champions League va avea o dublă manșă infernală cu Real Madrid. PSG este, de asemenea, unul dintre puținele cluburi care își pot permite salariul de 2 milioane de euro pe lună pe care îl câștigă Guardiola.
Pe termen lung însă Xavi reprezintă principala țintă. Fostul mijlocaș al Barcelonei are parte de respectul șeicilor din Qatar și îl consideră un viitor mare antrenor. Un impediment este faptul că Xavi este văzut și ca antrenorul ideal pentru a conduce naționala Qatarului la Mondialul pe care îl va organiza în 2022.
Premier League
Chelsea - Tottenham | Își ia Conte revanșa pentru eliminarea din FA Cup?
IERI LA 11:14
Premier League
Adama Traore, între Tottenham și Barcelona! Care este prima ofertă pe care Wolves a refuzat-o
22/01/2022 LA 09:49