Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Francezii susțin că Neymar își va prelungi contractul cu PSG! Salariul uriaș pe care îl va primi

Cosmin Cioboata

Actualizat 17/01/2020 la 16:40 GMT+2

Oficialii lui PSG i-au oferit prelungirea contractului lui Neymar, potrivit jurnaliștilor de la Footmercato.

Neymar face à Monaco

Credit imagine: Getty Images

În ultima vreme, s-a tot vorbit despre un eventual transfer al lui Neymar la Barcelona, dar se pare că șeicii au lămurit situația brazilianului. Jurnaliștii francezi susțin că atacantul de 27 de ani a primit o ofertă de nerefuzat din partea oficialilor de pe Parc des Princes și va continua la PSG.
Șeicii i-au propus o creștere a salariului, care acum este de 36,8 de milioane de euro pe an. Momentan, nu au fost publicate cifrele din noua înțelegere, dar este de așteptat ca Neymar să încaseze aproximativ 40 de milioane de euro pe sezon.
Neymar pare că a trecut peste accidentările suferite în trecut și a ajuns la nivelul dorit de conducerea lui PSG. Neymar a înscris 13 goluri în actualul sezon, în 15 apariții pentru liderul din Ligue 1.
Paris Saint-Germain | Kylian Mbappé - Neymar
Brazilianul se înțelege de minune cu Kylian Mbappe, partenerul său din atac, alături de care a contribuit la 53 de goluri în stagiunea curentă, în toate competițiile.
  • Neymar - 13 goluri, 7 assist-uri
  • Mbappe - 21 goluri, 12 assist-uri

Neymar: "Poate fi anul nostru în Champions League!"

Dacă în vara trecută revenirea lui Neymar la Barcelona părea o certitudine, acum cel mai scump jucător din toate timpurile nu mai este cu gândul la transfer. Neymar a vorbit cu cei de la Globoesporte despre obiectivele sale din 2020:
"Obiectivul meu pentru 2020 este să câștig tot ce pot cu PSG și Brazilia. Să am noi provocări, să ajung în finala UEFA Champions League și să câștig din nou Copa America. Poate fi anul lui PSG.
În ceea ce privește lotul echipei, de când sunt aici este cel mai bine pus la punct, cel mai puternic din toate punctele de vedere. Da, avem o șansă. PSG nu a câștigat niciodată Champions League, dar vom lupta să câștigăm totul. Știm calitățile noastre, calitatea echipei și sperăm să fim acolo când se va decide."
Neymar are o cotă de piață de 160 milioane de euro, potrivit transfermarkt.com.
Cele mai tari transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS, disponibil pe pagina de Facebook a Eurosport, în fiecare luni și vineri de la 18:00.
live transfers
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo