Getty Images

Franța a suspendat toate competițiile fotbalistice din cauza coronavirusului

Franța a suspendat toate competițiile fotbalistice din cauza coronavirusului

13/03/2020 la 09:20Actualizare 13/03/2020 la 09:29

Franța a suspendat toate competițiile de fotbal pentru a încerca să oprească răspândirea coronavirusului, a anunțat federația franceză.

Astfel, sezonul din Ligue 1 va fi suspendat, competiția alăturându-se celor din Italia, Spania, Olanda, Elveția etc prin oprirea activităților. Anunțul a fost făcut de federația franceză.

Paris Saint-Germain a jucat meciul din optimile UEFA Champions League împotriva celor de la Borussia Dortmund cu porțile închise miercuri după ce guvernul a limitat deja adunările publice la mai puțin de 1000 de persoane.

Serie A a fost suspendată până pe 3 aprilie după ce guvernul italian a decretat că toate competițiile sportive se vor opri, Italia fiind țara europeană cea mai afectată de coronavirus, raportând până în acest momente peste 15.000 de cazuri. De asemenea, La Liga a fost și ea oprită după ce un jucător de la secția de baschet a lui Real Madrid a fost depistat pozitiv. Drept urmare, tot clubul Real Madrid, inclusiv secțiunea de fotbal, a fost plasat sub carantină. În SUA, toate competițiile sportive majore au fost oprite, inclusiv MLS, care abia începuse, de două săptămâni.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.