Articol scris de Andrei Nicolae
Tânărul de doar 15 ani a intrat deja în vizorul publicului, fiind prezent alături de fratele său la majoritatea evenimentelor de anvergură. Ethan a fost prezent la decernarea Balonului de Aur, în tribune la Cupa Mondială din 2018, dar și la ceremonia Uniunii Naționale a Fotbaliștilor Profesioniști (UNFP).
Fratele lui Kylian Mbappe joacă la rândul său în tricoul lui Paris Saint-Germain pentru echipa U-17 și are deja un contract semnat cu Nike. Lauren Glaize, scouter și apropiat al familiei Mbappe, a realizat o scurtă caracterizare a lui Ethan și a punctat anumite aspecte ale personalității sale: "Este un copil echilibrat, bine educat, care este respectuos, deși se află evident în umbra fratelui său în prezent, ceea ce nu este ușor pentru el. Dar îl văd calm și cu o personalitate reală. Privindu-l din exterior, fără să fac parte din familie, cred că gestionează această presiune foarte bine".
Ligue 1
PSG îl va pierde, probabil, pe Messi, dar devine echipa perfectă. Super-transferul pregătit
ACUM 4 ORE

Ethan Mbappe, un viitor mijlocaș veritabil

Ethan a fost analizat și din punct de vedere al stilului de joc, iar Glaize a precizat că adolescentul de 15 ani nu ar trebui comparat cu fratele său: "Are aceeași tehnică. Ethan este mai degrabă un om de joc. Kylian este mai mult un om care rupe jocul: e foarte rapid, e un jucător foarte ofensiv. Ethan pe de altă parte are un profil prin care joacă mult mai în spate pe teren".
Fratele lui Kylian joacă la mijlocul terenului, de obicei într-o formație de tipul 4–3-3, iar calitățile sale au fost observate și de un membru al staff-ului de la echipa U-17 a celor de la Le Havre, Abasse Ba: "Este un băiat care are o relație interesantă cu mingea. Are o abilitate de a scoate oameni din joc și de a câștiga dueluri unu la unu. Este bun pe spații mici. Cred că de asemenea are o viziune interesantă a jocului".
Ethan Mbappe rămâne un talent de urmărit, care poate evolua cu ajutorul frateului său într-un jucător de talie mondială.
Fotbal
City domină la numărul de pase date într-un meci! Cum arată topul din SuperLigă + Vești proaste
IERI LA 13:58
Ligue 1
Neymar, jucătorul lunii septembrie în Ligue 1! Fotbalistul surpriză care a fost pe locul 2
02/10/2022 LA 18:18