În minutul 32 al partidei, la scorul de 1-1, Bakayoko a comis un fault dur, l-a împins ușor pe arbitrul Lesage, apoi a văzut cartonașul roșu. Imediat după acel moment s-a creat un adevărat un meleu la centrul terenului, cu Gelson Martins în prim-plan. Extrem de nervos din cauza eliminării colegului său, internaționalul portughez l-a bruscat pe central destul de dur, spre disperarea celorlalți jucători, care au încercat să-l calmeze. Cu 2 jucători eliminați, Monaco a pierdut meciul respectiv, scor 1-3.
Pe 6 februarie, oficialii din Ligue 1 l-au suspendat provizoriu pe Martins, iar acesta n-a mai evoluat în ultimele 5 meciuri pentru Monaco. Recent, a fost publicată decizia finală din partea Ligii Profesioniste din Franța: "Ca urmare a examinării situației și a declarației jucătorului, comisia a hotărât să-l sancționeze pe Gelson Martins cu o suspendare pe 6 luni."
Potrivit L'Equipe, oficialii lui Monaco pot să depună contestație pentru a diminua durata suspendării lui Martins.
Ligue 1
Cele 4 motive pentru care PSG nici nu a vrut să audă de oferta Realului pentru Mbappe
02/09/2021 LA 07:29
https://i.eurosport.com/2020/02/01/2767627.jpg

Gelson Martins va rata restul sezonului

Din cauza gestului său nesportiv, considerat "brutal" de către oficialii din campionatul Franței, Gelson va rata restul sezonului pentru Monaco și, cel mai probabil, nu va fi inclus nici în lotul Portugaliei pentru EURO 2020.
Gelson a regretat imediat ieșirea sa nervoasă din meciul cu Nimes și și-a cerut scuze în fața arbitrului central. Nici părerile de rău, nici istoricul său "curat" n-au contat pentru decizia finală a comisiei, iar atacantul își va încheia sezonul încă din această perioadă.
Cotat la 25 de milioane de euro, potrivit transfermarkt.com, Gelson Martins a bifat 23 de apariții în acest sezon, reușind să înscrie 4 goluri și să ofere un assist. După 27 de etape, Monaco se află pe locul 7 în Ligue 1, la 6 puncte în spatele zonei care asigură prezența în cupele europene.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ligue 1
Messi, avertizat de Cesc Fabregas după ce a semnat cu PSG! Mesajul ibericului către fostul său coleg
13/08/2021 LA 05:52
Liga Campionilor UEFA
Seară neagră pentru români în Champions League! Stanciu, Niță și Hagi, eliminați în turul 3
10/08/2021 LA 21:05